Art. 198
Actul sexual cu un minor
Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi. Si asta ce mai inseamna atunci?
Salut! Păi ea este de etnie rromă, dar tu nu esti? Cum ai cunoscut o? Si cum de ai putut face asa ceva adică sex cu o minoră, voi chiar că nu gînditi, ai nenorocit o, lasind la oparte faptul că etnia asta se c am grăbeste cu căsatoria sau sexul, desii ele se căsătoresc virgine, asa e traditia la țigani. Tu acum cum o vei rezolva cu familia ei care sigur va afla de pățanie, si te va trage la răspundere 100%, sa nu crezi vreodată că scapi, ei au stabor, adică judecata țigănească, si te fac ăia praf.
Eu nu sunt rom, ea e mai buna de 100 de ori ca o romanca, parintii ei nu sunt romi pentru ca este luata dintr.un centru de copii ...eu am de gand sa raman cu ea ...si nu e de aia care le vezi pe strada in fuste, cititnd codul penal nu am gasit nimic impotriva mea pentru ca are 15 ani impliniti
Îmi pare rău că o zic dar dacă ea are niște studii de terminat? Pe ea ai întrebat-o ce părere are despre un copil la vârsta asta? Iar tu dacă ai 21 de ani dc nu ai avut o minte mai coaptă și nu ți-ai găsit pe cineva măcar major? Gândiți-vă și tu și părinți ei că fata asta trebuie să aibă un viitor înainte de un copil