Plangere la SANEPID si la mediu. Nu este permis sa se puna pubele in fata unei locuinte. Sunt reguli care trebuie respectate.
Totusi, nu am intees ce ai vrut sa zici cu adunatul: ce sa aduni. Apoi de unde vin gunoaiele? Ce sa seectezi?
Daca nu explici concret si corect problema, o sa ai raspunsuri neclare sau nu o sa-ti raspunda altcineva.
Mai exista cale instantei de judecata, dar numai dupa ce nu o rezolvi cu organele prezentate mai sus.
La garda de mediu reclamație, e nesimțire daca i-ai spus de 2 ani de zile si nu îi pasă.
Am toate conversațiile, i am vorbit frumos de fiecare dată dar deja nu mai pot mă termina psihic, pur și simplu astăzi mi-a spus că sunt un obraznic și nesimțit și că sa le adun cu mana că nu îmi pica, doar că sunt prea multe...
M am saturat sa adun gunoiul din fata casei in fiecare zi, gunoaiele nu se selecteaza de ex; Polistiren aruncat peste hartie doze de aluminiu in saci. ideea e ca primarul stie si nu vrea sa le mute. si nu stiu ce naiba sa mai fac ca ma terminat psihic deja si cand vine primaria sa le ridice sticla, carton, aluminiu, plastic tot vine la gramada...
Din contra ca mi-a spus ca eu sunt un nesimtit si obraznic. deci trage ti dvs concluzile si i am vorbit foarte frumos nici macar nu am injurat sau ceva. in fine un nesimtit si jumatate.
Tu amesteci problemele. Selectarea gunoiului nu-ti apartine si nici nu ar trebui sa te intereseze la un loc cu imprastierea gunoiului in fata casei tale. Poate doar ca un cetatean oarecare.
Pe tine trebuie sa te intereseze salubritatea terenului tau si a spatiului adiacent, care produce mirosuri pestilenţiale.
Nu ai inteles. Eu am spus: "Tu amesteci problemele. Selectarea gunoiului nu-ti apartine si nici nu ar trebui sa te intereseze la un loc cu imprastierea gunoiului in fata casei tale."
Sa-ti explic babeste. Eu am spus ca nu ar trebui sa bagi la un loc problema selectarii gunoaielor cu cea a salubritatii terenului tau si a celui din apropierea casei tale care produce si mirosuri urate. Adica si mai concret: selectarea gunoiului nu te afecteaza pe tine, deci nu ar trebui sa te intereseze.
O sa pui ca din cauza aceasta se imprastie. Chiar si asa: imprastierea gunoiului in fata casei tale este ceea ce te deranjeaza, nu selectarea lui.
Si cu asta gata. Daca nici acum nu ai inteles, nu am ce sa-ti mai raspund.
Dat in judecata primaria
nu se rezolva/nu plateste (cu scuze de gen nu avem bani), dat in judecata Romania