| patrik986 a întrebat:

Studenții (in afara de profilul medical) se vor vaccina in etapa a 3 a?

10 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Defineste etapa a 3-a!
Eu stiu ca acest vaccin anti-covid se face in doua doze denumite medical si stiintific rapel : una in ziua zero si urmatoarea la 21 de zile de la prima injectie!

| NoName75 a răspuns (pentru Simpatic):

Si tot nu te protejeaza de covid laughing

| patrik986 explică (pentru Simpatic):

Adica populația generală, nu m-am referit la rapellaughing

| Simpatic a răspuns (pentru NoName75):

Asta nu avem de unde sa stim incawinking

| Simpatic a răspuns (pentru patrik986):

Ok, am inteles.

| NoName75 a răspuns (pentru Simpatic):

Daca OMS minte atunci mint și eu

| Simpatic a răspuns (pentru NoName75):

Lasa-ne un link catre o pagina oficiala sa vedem si noi, nu e vorba ca nu te cred, dar sa vada cat mai multa lumea.
Putem crea de ce nu si un topic pe aceasta tema!

| patrik986 explică (pentru NoName75):

Lăsați odata prostiile astea! Normal ca te protejeaza! Problema este ca habar nu aveti cum funcționează un vaccin. De accea ca esti vaccinat nu înseamnă ca nu poti sa te infectezi, poti sa te infectezi dar nu ai simptome si poti sa infectezi pe altcineva, de aceea restrictiile cu masca raman in vigoare până cand populația va avea efectul acela de imunizare de turmă.

| NoName75 a răspuns (pentru patrik986):

Da ma
Ai apărut tu, mare atotștiutor care contrazice OMS
Poti sa imi zici si mie ce calificări ai de iti dai cu parerea despre un vaccin?

| patrik986 explică (pentru NoName75):

Unde doamne iarta ma scrie ca Organizatia Mondiala a Sănătății a zis ca vaccinul nu te apără de covid? laughing)))))
Uite, eu nu imi bat nervii cu tine, nu mi pasa daca te vaccinezi sau nu, si asa duduie țara de nebuni care crede in toate rahaturile pe care le citeste pe internet.