Iti spun eu ce poti face..nimic..ala probabil ca l-a bagat la amanet..sau daca vrei te poti duce pe la cateva amanete din zona si sa te uiti daca nu e la vanzare. politia oricum e degeaba.ii doare pe aia in fund de telefonul tau. du-te la amaneturi de telefoane..alta cale nu vad.ti-am zis ce cred eu despre politie.
Platesti niste baieti cu cefe late, va duceti la persoana care are telefonul, o scuturati bine pina apare telefonul, si cu asta basta. Politia nu face nimic in cazuri mai grave, iar tu vrei la un nenorocit de telefon?
Trebuie si putin colorati acei baieti cu cefe late, nu? Lol.
Daca politia nu face nimic n-ai niste prieteni sa te "ajute"sa-l "localizezi"?
Auzi,am uitat sa iti zic, daca iti recunosti telefonul pe la vreun amanet, roag-o pe casiera sa iti dea datele aluia care l-a bagat in amanet.
Telefonul nu e al meu intelegi... ma cam doare-n cur de el nu ma fac niste bani ma deranjeaza extrem de tare ca la furat stiu cine si urmeaza sa intre in puscarie si am aranjat cu cineva sa ii aleaga niste colegii buni dar politia nu misca un deget urmeaza sa ma duc la comandant oricum am vreo 4 martori...
Normal mereu am plecat cu politia am fost acasa la un tigan borat si a zis ca nu a cumparat nici un telefon nu nimic peste cateva zile ne-am dus again deoarece faptasul a recunoscut fapta si acum cioara e plecata in Anglia. nu il mai recuperez asta e nu ma face pe mine 10 milioane ala intra in puscarie oricum aia ma intereseaza momentan sa plateasca pentru fapta comisa