Poate e ceva fake, dar ai avut contract vreodata la rds? numarul tau la folosit poate cineva
E foarte posibil sa fie o greseala. Fie cineva a introdus gresit in baza de date un numar de telefon (care, schimband o cifra, a ajuns sa fie numarul tau), fie altcineva s-a folosit de numarul tau ca date de contact.
Atat timp cat nu ai contracte incheiate cu Rcs-Rds sau cu Top Factoring, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.
Vei lua masuri in momentul in care vei fi apelat sau vei primi notificari scrise, si atunci e normal sa lamuresti situatia.
Sa se fi folosit cineva de numărul meu nu prea cred ca e posibil (doar sa-l fi dat la plesneala), numărul e nou, cartela fiind cumpărată acum vreo 2 sau 3 saptamani. Probabil au gresit sau le-a fost dat un număr fals (care se dovedește a fi numărul meu ). Am incercat sa-i sun si nu merge. De top factoring ăștia n-am auzit, acum am cautat sa vad cine sunt si ce vor, n-am nimic încheiat cu ei. Si nici cu RDS.
Mergi la o caserie RCS-RDS cu acel mesaj primit si roaga-le sa cauta in baza de date numarul tau.
Daca-l gasesc, atunci se poate clarifica situatia.
Daca nu, depune o sesizare scrisa (2 exemplare, din care unul iti ramane cu numarul de inregistrare! ) la RCS-RDS, solicitand clarificarea situatiei.
Ei vor face demersurile legale necesare, eventual plangere pentru hartuirea ta, in numele lor.
Atât tam-tam pentru ce? Am ceva de câștigat din partea celor de la RDS sau TopFactoring pentru ca au comis o greseala? Nu sunt genul care sa faca rau sau sa ma pun acum pe drumuri, am incercat sa-i sun si nu merge. Dacă vor să discute ma caută, dar mi-e greu sa cred ca s-a folosit cineva de identitatea mea si numărul de telefon mai ales cand inchei/semnezi contracte. Probabil o greseala cum a spus si danyel.
Sora mea foloseste o cartela noua de fiecare data cand vine in concediu in Romania. Acum daca apelez oricare din nr respective raspunde altcineva.Ideea este ca numerele care nu au activitate sunt reciclate.
FreddieM întreabă: