| xGamerZ212 a întrebat:

Salut TPU,am cazier judiciar și nu mă pot angaja nicăieri,nu mă primește nici un angajator, am 21 de ani și mi-e foarte greu să mă întrețin in aceste circumstanțe,exista la primărie vreun program pentru cei cu cazier (gen ajutoare, locuri de munca etc.)
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| MihaiSpeedster a răspuns:

Am auzit de la altii de un site, wew.4career.ro. Poți să îi contactezi și să le ceri un sfat. Nu știu dacă fac consiliere pentru cazuri ca al tău, dar o întrebare nu strică daca pui.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ce zic la fortele de munca. Ei ajută șomerii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu există nici la primărie nici în altă parte, din păcate. Sunt totuși firme care angajează persoane ca d-ta. Trebuie doar să însiști să cauți.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cine te a pus sa furi? Nimeni nu angajeaza hoti nimeni.

| xGamerZ212 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Auzi dacă nu ești în stare să dai un răspuns nu te băga în seamă aiurea, hoții că hoții, dar nimeni nu suporta,, zdrențele "

| MihaiSpeedster a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Fiecare merită a doua șansă! Nu ai de unde ști că e hoț. Toți greșim, mai grav sau mai puțin. Omul chiar vrea să se îndrepte, să muncească cinstit.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Ce știi să faci? Care e calificarea ta?

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu stii sa faci nimic, te poti angaja doar necalificat pe un santier de constructii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La majoritatea joburilor nici nu se mai cere cazierul. Acum depinde si pentru ce fel de posturi ai aplicat.

| xGamerZ212 explică (pentru MihaiSpeedster):

Nu am o calificare anume, dar am lucrat in mai multe locuri

| CiocolataCiocolataCiocolata a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

De ce ești așa de ironic se poate întâmpla oricui

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CiocolataCiocolataCiocolata):

Sa fure se poate intampla oricui? Sunteti dementi