| Sachiroo a întrebat:

Salut, TPU! Am dat peste o întrebare de pe Quora, care spunea în felul următor,, Ce ar fi putut spune Adolf Hitler în apărarea sa, dacă ar fi ajuns să fie judecat la Nurnberg?", iar una dintre variante era,, Nu există nicio dovadă scrisă sau verbală care să arate că am ordonat uciderea evreilor."
Din cunoștiințele vostre, există vreo dovadă de acest fel? Dacă da, vă rog să mi-o prezentați. Dacă nu, vă rog să îmi spuneți ce acuzații i s-ar fi putut aduce lui Hitler, care să poată fi dovedite. Am înțeles că la Procesele de la Nurnberg criminalii naziști au fost judecați pentru 4 capetele de acuzare, printre care și crime de război(Karl Donitz de exemplu), și/sau crime împotriva umanității(Joachim von Ribbentrop etc.)

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa par cosnpirationist, dar stiai ca singura dovada a mortii ( sinuciderii) lui hitler este un craniu?! Stiai ca dupa anii 90 moacova a fost de acord sa dea craniul unor institute de cercetare neutre, si ca acele centre au concis ca acel craniu nici macar nu este de barbat, ci este de femeie?! Stiai ca in america de sud, in jungla, muult dupa cel de al doilea razboi mondial, s-au gasit garnizoane naziste parasite?! Categoric hitler ar fi putut fi gasit vinovat de genocid, ca nu ar fi gasit un act oficial pe care sa apara semnatura lui adolf cu ceva de genul " sa ucidem toti evreii", nu stiu sa iti raspund, dar cred ca ai citit cartea care la facut celebru " lupta mea", in care tanarul adolf spune clar ce ar face el cu evreii. Inca o chestie! 9 din 10 persoane il considera pe hitler cel mai mare criminal din istoria omenirii, dar de fapt prietenul lui stalin, a fost un criminal.mult mai mare daca facem calcul final. Si ce mi-se pare amuzant, este ca stalin a facut un fel de comotie cerebrala si sa rahat pe el, asa a fost gasit mort in biroul lui.

| Sachiroo explică (pentru anonim_4396):

Eu nu cred că Hitler e cel mai mare criminal din istorie. El e mic copil pe lângă Stalin. Se face vinovat de moartea a 6 milioane de evrei(mulți dintre ei locuind în afara Germaniei), în timp ce Stalin și-a ucis 20 de milioane de oameni din propriul popor. Din câte am citit armata germană a ucis în total ≈15 milioane de oameni(evrei, rromi, homosexuali, antisociali, politicieni din opoziție, persoane din mișcarea de rezistență, polonezi, sovietici, francezi, englezi, norvegieni, yugoslavi, greci, olandezi, belgieni+victimele din campania din Danemarca, și cea nord-americană). Nu ma zicem de Zedong, care are cu indulgență vreo 40 de milioane de asisturi, numere care cresc până la 80 de milioane, în funcție de sursă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Sachiroo):

Si sa nu uitam ce a facut si cu romanii nostri. Tarani care nu au fost de acord sa isi predea pamantul, preoti, profesori, scriitori, compozitori... La naiba, daca nu le placea de fata ta... Hmmmm fața ta arată ca moaca unui contra revoluționar, la bulau cu tine, canal 25 de ani! Si tu si mama ta si tactu' si motanul. Batranii nostri au trait niste vremuri oribile.