O sa-ti ajunga numele pe http://portal.just.ro
Pe urma vei fi nevoit sa explici facultatii de ce sa nu-ti anuleze diploma sau de ce sa nu te exmatriculeze.
Mai bine că nu ți-au trimis-o altfel mai mult că sigur ar fi fost detectată drept plagiat și ar fi fost extrem de neplăcut pentru tine.
Poti sa le spui ca o sa-i dai in judecata, printr-o actiune civila in raspundere contractuala, daca nu-ti restituie imediat suma platita si o sa le ceri si penalitati de intarziere.
Problema este ca nu o sa fie atat de usor, avand in vedere ca ai incheiat contractul cu o cauza imorala si astfel acesta este lovit de nulitate. Se poate invoca si imbogatirea fara justa cauza.
Daca citeai totul aflai ca licenta este aproape finalizata: 60% din ea e gata, doar continutul din capitolul 2 lipsesc informatii, dar deh, asa sunt romanii, actioneaza inainte.
Multumesc de raspuns. Le-am transmis asta si nu mai raspund la telefon. Singurul lucru ce-l pot face este sa-i dau in judecata si sa fac o plangere penala in acest sens, dar nu stiu daca ei pot desfiinta firma in timp ce eu fac asta, ca la final tot eu sa platesc toate cheltuielile de judecata sau alte lucruri de genul asta ca de asta am si intrebat, nu ma pricep in domeniul asta
Multumesc pentru expresiile minunate precum "nulitate absoluta" ca dumneata cred ca esti mai iluminat. Cu privire la contract, poftim domnule, uimeste-te: http://www.mediafire.com/file/mye2k16g2c0e5co/1400+(1).docx/file
Omule, contractul e lovit de nulitate absoluta pentru cauza ilicita, nu vorbeam cu tine))
Vreau sa arat si eu ca sunt roman si citesc doar inceputul nu si sfarsitul
Eu am apelat la un avocat care m-a indrumat sa fac plangere penala, i-as dori totusi sa-i dau si in judecata, dar repet, exista posibilitatea ca ei sa nu pateasca nimic, adica sa radieze firma si toate cheltuielile sa le suport eu?
Atunci vorbeste cu avocatul, dar eu nu vad de ce sa le faci plangere penala
Pentru intrebarea 2 e si mai complicat
Imi puteti spune din experienta dvs. daca este posibil asta?
Asta asa este, insa nu imi este frica sa le explic ce s-a intamplat, deoarece lucrarea mea in momentul de fata este aproape gata, iar ce am scris in ea este 100% scris de mine, doar ca am facut sacrificii pentru a face asta, pe langa paguba de 1.500 de lei, mi-am dat si demisia de la serviciu.
Tot ce declari Politiei poate fi folosit impotriva ta, procesele sunt publice cu nume si prenume, iar firma s-ar putea sa nu fie singura palita.
Nu prea ai prea mari cheltuieli de suportat, cu exceptia onorariului avocatului, in schimb, nu stiu cat de mare e sansa sa iti mai recuperezi banii.
Si de altfel cred ca nu merita sa iti asumi riscul, si tentativa de frauda se pedepseste cu exmatricularea
Da, asa este, atunci singura varianta ce imi ramane la indemana este sa-l gasesc daca pot pe cel ce m-a tepuit si sa-l iau la pumni si injuraturi, asta sa fie un fel de plata.
Atunci o sa-mi creez si eu firme de genul pentru a pacali studentii, cred ca e o idee buna si cred ca as face profit
Deh citez "acum o oră | Andrei007007 a răspuns (pentru Nevermore): Vreau sa arat si eu ca sunt roman si citesc doar inceputul nu si sfarsitul"
N-ai zis nicăieri ca 60% e gata poate e 80% sau 90% fara alea lipsa (pe care le poți face si tu sau copia de pe minunatul google)