| Stefa0072004 a întrebat:

Salut TPU, am o întrebare: de ce majoritatea îl vor pe Călin Georgescu din moment ce mulți știm ca este pro-rus și vrea sa aducă și comunismul înapoi în țară. Asa cum România a intrat în UE, în NATO, se pare să el vrea să ne scoată din amândouă și sa facă ca în 1980. Sa interzică totul, aplicațiile, libertatea individuala, internetul, și tot ce mai poate, sa închidă magazinele sa lase oameni fără locuri de munca. Ce va place la el? Ca intram iar în comunism și ca o sa se ajungă sa intre peste noi în casa sa verifice dacă la 22 dormim?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Gresesti, nu il vor majoritatea.
Il vor doar cei 2-2.5 milioane de analfabeti functional (conform statisticilor din ultimii ani) care nu au inteles nimic din discursul lui

| mODIN a răspuns:

Nu il vrea nici o majoritate.

| johnnny123 a răspuns:

"Îl vor" doar imbecilii care nu sunt în stare să înțeleagă că au votat împotriva interesului lor și că omul ăsta nu poate aduce decât dezastru. Din fericire, imbecilii nu reprezintă majoritatea. Dacă oamenii cu ceva creier funcțional vor ieși la vot, vom scăpa de el.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Gresesti grav, nu o majoritate il vrea, l-au votat in primul tur doar cca 11, 77% din numarul total al alegatorilor si 22, 94% din cei care au votat, ceea ce nu este majoritate.
Mie nu-mi place nimic la el.

| Holiday a răspuns:

Doar cei complet imbecili cred ca mizeria de Georgescu e o solutie. Pe de alta parte, daca noi, ceilalti, nu ne miscam fundul sa mergem sa votam, e posibil ca imbecilii sa aleaga pentru noi. Asa ca, miscati-va fizicul la sectiile de votare.

| LisaJulie a răspuns:

Având în vedere ca omul si-a făcut campania pe internet nu cred ca vrea sa îl interzică! Și eu am aflat ca a fost votat de Diaspora