| marianriina a întrebat:

Am o problema. Cu opt luni in urma mi-am schimbat numele si prenumele pe cale administrativa din x y z in n m. Am depus certificat fiscal Anaf cu datorii zero. Azi mi-a venit de la primarie proprire pe cont bancar pentru recuperarea sumei de 9 285 lei amenzi de circulatie cu numele nou de familie pe care il am in paranteza numele vechi de familie si vechiul nume. Cum e posibil daca eu figurez cu zero datorii la anaf? Doresc sa ma adresez instantei de judecata pentru anularea acestei mizerii si sa cer daune morale pentru numele scris incorect si aberatia platii sumei acesteia. In momentul schimbarii numelui am depus certificat fiscal pe zero. Ce trebuie sa fac? Datoriile sunt dinaintea schimbarii identitatii.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Amenzile de circulatie se fac venit la bugetul local, asa ca pot sa nu figureze la ANAF. Tu chiar nu stii daca ai fost amendat, n-ai primit procesele-verbale de contraventie? Daca nu le-ai primit atunci procedeaza cum ti-am spus in primul raspuns.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In primul rand du-te la primarie si vezi despre ce este vorba, s-ar putea sa fie o coincidenta de nume si poti rezolva cu ei problema.
Daca nu rezolvi asa si nu sunt amenzile tale atunci le poti contesta, printr-o plangere la judecatorie.

| marianriina explică (pentru Ioandelasal):

Ei sustin ca as fi avut amenzile inainte de schimbarea numelui. Dar eu am depus certificat fiscal pe zero m

| marianriina explică (pentru Ioandelasal):

Ma voi duce maine sa vad de unde au aparut. Daca fac pe desteptii ii voi da in judecata. Sa se judece cu fostul nume.Nu cu mine eu ma numesc acum x nu xy cum au scris in plicul ce mi-a venit.