| ghost200214 a întrebat:

am o problema. Niste colegi de-ai mei mi-au furat contul de Facebook si au trimis un mesaj c-am urat mamei fostului meu coleg. Eu cum am intrat pe cont am vazut mesajul si l-am sters dar acest mesaj a ramas in mail-ul mamei fostului meu coleg si l-a vazut. Mi-a dat un mesaj spunandu-mi ca familia mea o sa se trezeasca cu un proces de calomnie. Eu am incercat sa-i explic ca nu eu am dat acele mesaje, ci colegii mei. Acum astept sa vad ce-mi raspunde. Iar acum vin intrebarile: Ce inseamna proces de calomnie? Si

Daca i-am explicat cum sta treaba cu adevarat, o sa-mi dea familia in judecata? sad Sunt foarte speriat si ingrijorat.

Răspuns Câştigător
| StefanChriss a răspuns:

Da, poate sa te dea in judecata daca i-ai adus injurii fara niciun temei. Eu cred, oricum, ca a spus asta doar ca sa te sperie. Totusi, cel mai bine e sa ii explici ce-au facut colegii tai si ca nu este vina ta, si de asemnea spune-le si parintilor, ca sa stie la ce sa se astepte. Sunt slabe sanse sa inceapa intr-adevar un proces, pentru ca procesele costa timp si bani, si multa lume se feresc de ele.

3 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Stai fara griji iti poti dezactiva oricand contul si spune ca ti-a fost hackuit laughing ..chiar daca ai dat tu mesajul, eu in locul tau i-as mai trimite vreo 2-3 rolling on the floor

| Winchester308 a răspuns:

Daca se deschide un proces poti spune ce ai spus si aici.In acest caz cred ca se poate verifica de unde a fost postat mesajul si daca ti-au furat contul o incurca rau de tot in cazul in care au varsta legala de a merge la parnaie.

| senrogas a răspuns:

Din cate stiu eu nu cred ca poate sa te dea in judecata doar fiindca ai trimis "hate mail"....cred ca in cel mai rau caz o sa ti se suspende email-u pentru 2-3 saptamani. Si chiar daca te poate da in judecata nu cred ca o sa isi iroseasca bani pe avocat, etc. doar fiindca a primit un mesaj "urat", i-ai explicat ca nu tu ai fost cea care a trimis mesaju, daca nu intelege inseamna ca are cateva probleme...