Poltistul acela a fost foarte bland si fiindca nu te-a sanctionat a vrut doar sa te sperie putin.
Reciteste OUG 195/2002, cu modificarile ulterioare, o gasesti actualizata pe unele site-uri si vei mai invata ceva, inclusiv cazurile si pe ce perioada pentru fiecare se suspenda dreptul de a conduce.
Sanctiunile sunt aceleasi pentru toti conducatorii auto daca au savarsit aceeasi contraventie, indiferent de vechimea in conducere, asa ca o sa-ti primesti permisul la expirarea suspendarii dreptului de a conduce.
De altfel ar fi trebuit sa stii asta, mai ales ca esti proaspat conducator auto.
Vazand multele intrebari pe teme de circulatie, puse chiar de conducatori auto, ma tot intreb ce faceti la cursurile de legislatie.
Pai da dar de exemplu acum 2 luni am trecut pe rosu si dubla linie continue si mi-a zis politistul ca imi retine permisul pe 60 de zile + 30 de zile ca sunt incepator dar a fost ok si nu mi l-a luat tocmai din asta intreb ca ma gandeam ca 30 de zile normal si ca sunt incepator inca 30 de zile.