| Johnyynhoj a întrebat:

Salut TPU

Am si eu o intrebare* sunt parte vatamata intr-un accident rutier si ma judec cu firma de asigurari de 1 ani si vreo luna, de sigur am castigat procesul cu o anumita suma, cei de la asigurari au facut apel eu nu am mai facut, la apel s-a trimis dosarul spre rejudecare, iar mam judecat cu ei iar i-am castigat cu o suma si mai mare dar iar au facut apel /asta fiind a 2 oara cand fac apel/ doar ca de data asta am facut si eu apel pentru ca- (de cand am avut accidentul eu nu am mai lucrat cu mana dreapta asa ca am cerut despagubiri pentru lunele care eu nu am mai lucrat /cam 1 an si 2 luni/ insa nu am avut actele necesare sa dovedesc ca eu luam suma de 1500 lei pe luna asa ca mi-au dat suma de 800 lei minimul pe economie.)
Acum daca am facut si eu apel poate sa imi mai taie din suma pe care mi-au dato in hotararea judecatoreasca?

Va multumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde pentru ce a facut apelul firma de asigurari. Daca apelul a fost si pentru suma acordata si este admis pentru aceasta, atunci poate sa o anuleze.
P.S. Daca ai lucrat sau obtinut alte venituri inainte de accident cum n-ai avut acte?

3 răspunsuri:
| Jontytzz a răspuns:

Teoretic vorbind, daca ai acte doveditoare mai exact contract nu-ti pot scadea suma daca se poate demonstra cu exacticitate cauza incapacitatii de lucru in aceasta perioada

| cristimihailov a răspuns:

Vorbeste cu "Ioandelasal" (user pe aici).
Daca ai facultate, salariul minim e mai mare decat atunci cand nu ai facultate.

| Johnyynhoj explică (pentru Ioandelasal):

Da dar unde lucram eu eram distribuitor de fructe la piata si la cine lucram eu avea doar certificat de producator si nu putea sa imi faca carte de munca.