Chiar daca ea ti-a propus sa faceti sex, ar fi bine sa obtii si consimtamantul parintilor ei.
Doar daca afla parintii ei si fac reclamatie, dar fara sa faci puscarie. Insa, ""noul Cod penal apara impotriva pedofililor numai minorii care nu au implinit 13 ani. Prin urmare, daca minorul a implinit 13 ani, poate fi abuzat de pedofili.""http://www.ziare.com/articole/cod+penal+minori
Da ar fi bine sa se duca baiatul sa dea si declaratie la politie.Sa faca si acte legale la notariat cu stampila autentica. Daca asta ar avea capul pe umeri ar sti ca la 15 ani fata nu este destul de dezvoltata pentru asa ceva si exista si alte riscuri.Si cica la fete:Baietii se gandesc numai la sex.Mai dava dracu de parasute infecte. Sfatul meu:Ramai cu ea, ba chiar te incurajez sa-ti bati joc de ea daca vrei, insa fara sex, oricum la urma urmei te va parasi mai tarziu orice ai face.
În caz de vreo ceartă a voastră, ea ar putea merge la poliţie şi ar reclama, în fine, este posibil să faci puşcărie daca ai ei fac reclamaţie şi poliţia chiar consideră că ai abuzat de ea. Atâta timp cât a făcut-o de bună voie, nu cred că ai avea de ce să mergi la poliţie. Dacă încă eşti minor, nu cred că s-ar putea întâmpla prea multe.
Oricum nu este recomandat la fete să-şi înceapă viaţa sexuală înainte de 17 ani jumate-18. Ea este în curs de dezvoltare şi organele nu-s foarte pregătite. Riscul apariţiei bolilor sunt mult mai mari. Pot exista numeroase probleme. Dacă ţii la ea şi sănătatea ei, ar fi bine să o faceţi mai târziu. Decizia vă aparţine.
O zi bună!