| neergaby a întrebat:

am un telefon care tocmai l-am dus la garantie pe probleme hardware si software. Marti am primit telefonul (dupa 2 saptamani de asteptat). Mergea totul nici o problema pana aseara can am constatat ca mi-au deteriorat carcasa(mi-au rupt clemele de prindere si nu mai sta capacul fixat bine), m-am dus cu el la ei azi si mi-au zis ca nu pot dovedi ca ei mi-au stricat telefonul si ca de ce nu am verificat telefonul cand l-am ridicat(eu l-am verificat daca au reparat problemele semnalate de mine) nici decum ca o sa ma trezesc cu telefonul defect in alta parte(reparatia costa cam 200lei). Va rog mult sa ma ajutati in sensul daca exista vreo lege care sa ma ajute in cazul asta. Cine ma ajuta FUNDA!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca exista lege dar problema este ca tu nu poti dovedi ca stricaciunea a fost produsa de catre ei. Este doar cuvantul tau impotriva celui al lor.
Incearca sa te intelegi cu ei si spune-le ca daca nu-ti repara telefonul o sa te adresezi la protectia consumatorului.

2 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Nu exista, te poti duce la alt magazin al firmei respective, poate are cineva mila de tine.

| neergaby explică (pentru Ioandelasal):

Crede-ma ca nu am facut nimic nu am avut probleme inainte sa il duc la service si schimbam cartelele de 2-3 ori pe saptamana intre ele si nu am avut nimic pana dupa ultima interventie. O sa incerc asa cum ai zis tu.