anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU!

Anul acesta as vrea sa merg la Untold Festival.
Acestia au o oferta numita "Pay with Blood (Plateste cu sange)" care consta in efectuarea unei donatii de sange intre 20 si 21 Iulie la Centrul de Transfuzie Sangvină din Cluj-Napoca in schimbul unui bilet gratuit pentru o zi a festivalului sau o reducere pe cele 4 zile.
Tin sa mentionez ca am 13 ani (Impliniti in 10 Iunie), 1.70 inaltime si 50-55 kg;
Nu sufar/nu am suferit de nicio boala sau alte probleme.

Intrebarile mele sunt :
Aceasta donatie poate fii efectuata daca nu am varsta de peste 18 ani?
Daca nu poate fii efectuata din cauza varstei, am vreo sansa sa ma lase sa donez oricum sau sa treaca cu vederea, avand in vedere conditiile fizice si faptul ca nu am suferit de nicio boala?

Multumesc!
P.S. : Ofer funda.

Răspuns Câştigător
| Anonimsilver a răspuns:

Din moment ce nu ai inca 18 ani nu poti dona sange din pacate pentru ca oricat de sanatos ai fi, esti in crestere si ai nevoie de sange, organismul tau este inca in dezvoltare, nu ar fi bine pentru sanatatea ta sa donezi sange in plus ca sa donezi sange, dupa cum ai zis trebuie sa ai peste 18 ani, mai exact trebuie sa ai intre 18-60 de ani
Nimeni nu va trece cu vederea crede-ma pentru ca daca trec cu vederea ca ai 13 ani, pot avea probleme cu legea.
Funda? PS: Si eu am 13 ani big grin

1 răspuns:
| Khultra a răspuns (pentru Anonimsilver):

Multumesc de raspuns, voiam doar sa fiu sigur. Tocmai mi-am dat seama cat de zgarcit sunt, am intrebat pe toata lumea despre acel sange donat, chestii, incat am uitat ca pot sa cumpar biletul de fapt. laughing
Multumesc de raspuns si iti urez multi ani inainte! happy
Bafta. (Poftim funda. laughing )