Http://www.tion.ro/......ia/1340590
primul pas a fost facut.
ar fi ok din partea mea legalizarea.
alcoolul este mult mai nociv si totusi este legal
Nu sunt de acord cu legalizarea nici unui drog. De obicei de la cele usoare se ajunge la cele mai grave.
Asta ar fi un prim pas, si da alcoolul este mult mai nociv, prefer sa vad pe strada un om care rade singur ca prostul, decat unul care doarme in propria urina, in plus iarba are foarte multe efecte pozitive, nu degeaba este folosita si in medicina, de multe ori fiind recomandata de doctori pentru anumiti pacienti.
Acest "drog" este mult mai sanatos decat alcoolul, tigarile, este folosit in medicina, bineinteles are si el efectele sale negative, dar cele pozitive is mult mai multe si din cauza canabisului nu s-a inregistrat nici un deces, si chestia ca de la cele usoare ajungi la cele grave aici depinde de fiecare om, de exemplu eu fumez iarba odata la 1 luna, 2 si nu am simtit dorinta sa fumez ceva mai puternic, pe langa acest lucru canabisul nu provoaca dependenta fizica, ci doar psihica care si aia o poti controla usor cu putina vointa.
Am 3 ani de cand fumez iarba si inca nu am incercat si nu sunt tentat sa incerc alte porcarii chimice sau sintetice
de la bere se ajunge la spirt?
Dox întreabă:
Smarandica întreabă: