| Justme32 a întrebat:

Dacă în ziua de după Paști nu se mai înregistrează nici un caz de îmbolnăvire sau deces datorită Covid, când, ce pași trebuie luați pentru ieșirea din situația de urgență? Hristos este cu noi iar învierea morților înseamnă nici un caz nou de covid. Amin!

10 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ce usor e sa ti se demonstreze ca nu exista Dumnezeu.
Pacat ca atunci cand o sa vezi noi cazuri de covid o sa incerci sa-l scuzi pe barbosul fictiv.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Actuala stare de urgenta tine pana pe 15 aprilie si aproape sigur ca va fi prelungita.
Daca dispar cauzele atunci Presedintele abroga decretul privind starea de urgenta, il poate abroga chiar inainte de expirarea termenului si se revine la normal.

| DoarAlin a răspuns:

Nu o sa iesi din casa pentru Dumnezmeul tau. Toata lumea sta in casa, iesitul pentru "invierea prostilor" nu este o situatie de urgenta, nu este nici macar o prioritate.

| Ineys a răspuns:

Cum sa nu? Unii invie, altii mor. Simplu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Virusul este și el viață de la Dumnezeu și vrea și el să trăiască. Virusul este cu noi, și este ateu, nu îi pasă de Isus. Când ai virus, nu pupi icoane ci mergi la medic. Amin. Ba nu Amin, ci Raed. Arafat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cand invie Hristos o sa fie abia varful epidemiei. Epidemia e considerata trecuta la 14 zile de la ultimul caz din ce am citit

| Kevinn2000 a răspuns (pentru suntserios):

Epidemia nu cred că o să fie trecută la 14 zile de la ultimul caz, pentru că dacă acelui ultim caz îi apar simptomele după 13-14 zile, iar acele simptome sunt ușoare și decide să iasă afară, printre mulțimea de oameni care o să aibă voie să iasă, o să se răspândească din nou virusul cred că la fel de mult ca înainte. Trebuie mai mult de 14 zile, până îi trece de tot și nu mai are simptome.

| Kevinn2000 a răspuns:

Unde ați citit sau cine v-a spus că de înviere nu va mai fi niciun caz de Covid 19?
Este posibil ca această informație să fie falsă, nu știu ce să zic. Chiar sunt curios.

| minrest a răspuns:

Simplu; daca nu mai apare nici un caz nou, in cateva zile iesim din starea de urgenta automat, caci a fost instituita pentru o luna. Hristos este cu noi numai de Paste? Sigur vor fi cazuri noi si dupa Paste.

| Holiday a răspuns:

"Dacă în ziua de după Paști nu se mai înregistrează nici un caz de îmbolnăvire sau deces datorită Covid,"

Nicio imbolnavire sau deces, poate dupa Pastele din 2021...

Întrebări similare