anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,de ceva timp am spus că am picat traseul pe nedrept,ei bine eu îl luam dar pentru o pregătire mai bună,am zis sa fac ceva ore suplimentare cu alt instructor, și azi am vorbit cu acel instructor, dacă eu știam și îi spuneam numele meu eu nu picam,ei bine instructorii știau cine cum o să pice, știau că mie o să-mi apară un tehui Cu bicicleta așa din senin,a fost totul aranjat, cel ce a condus înaintea mea și el era să pice deoarece un prost a trecut pe diagonala peste sensul giratoriu pe jos, si aia era o capcană, instructorul a spus că de fiecare data 2 sau trei elevi de la aceași școala în acea zi trebuie neapărat să pice, de ce? Nu mi-a spus! Astea le-am vorbit la telefon, și cred că știți și voi că există cineva care asculta telefoanele!, Acum vă întreb pe voi de ce trebuie să pice elevii că nu înțeleg? E chiar o prostie!

15 răspunsuri:
| Alfred0703 a răspuns:

Pai daca nu-l scoti pe Blaga si pe Eminescu din buzunar, ce vrei? Ei se asteapta sa le dai si lor ceva. Esti in Romania unde spaga face legea. Daca nu scoti banii din buzunar si medicii te ignora.

| Dalmore a răspuns:

Statistica. Tu crezi ca au stat ei sa puna pe cineva cu bicicleta sa ti se arunce-n fata? E aberant. Trebuie sa pice, pentru ca nu toti sunt la fel de pregatiti, nu se poate sa ia toti, si nu pentru ca fac ei manevre, ci pentru ca asa se intampla. Ei stiu cat de pregatiti sunteti, normal ca-si dau seama daca esti in stare sa iei sau nu examenul.

| Valyasdfg a răspuns (pentru Alfred0703):

Crede-mă că am întrebat pe patronul școlii de șoferi și a zis că nimeni nu a dat bani, și stai liniștit că nu mă uit la bani când e vorba de așa ceva

| anonimg a răspuns:

Este prima dată când aud că instructorii auto își sabotează elevii în ziua examenului. Pentru asta eu aș face plângere la poliție, și aș scrie și ministerului de interne.
Ba încă mi-aș lua un telefon care să fie pe post de reportofon că să inregistrez instructorii, și i-aș plăti cât mi-ar cere ca să îmi spună cum stau lucrurile în ziua examenului. Și cu înregistrarea m-aș duce direct la DNA, și nu la poliție.
Sau cel mai ușor pentru tine este să faci o plângere la DNA (direcția națională anticorupție).
Oricum, examenul auto poți să îl dai în orice altă localitate.

| Alfred0703 a răspuns (pentru Valyasdfg):

Nici nu am presupus ca nu ai bani, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrăjeală

| Valyasdfg a răspuns (pentru Dalmore):

Deci am mi-a spus instructorul ăla cu care nu fac ore, așa" păi dacă știam că ești tu.....noi știam de ăla cu bicicleta..." Deci instructorii știau de fiecare elev ce capcană are fiecare, și hai să-ți mai zic una, la băiatul care a condus înaintea mea, a fost așa, a avut un drum înainte dar era interzis și unul la dreapta pe sens unic, ce să vezi, drumul cu sens unic era blocat, dar nu se lucra, eu am trecut dimineața pe acolo și nu era blocat, culmea după ce am picat eu examenul am plecat acasă tot pe acolo și drumul era deblocat! Deci cât a fost examenul a fost blocat sensul unic la dreapta, băiatul putea să între pe interzis la stânga nu? Noroc că a întors mașina ca altfel

| Valyasdfg a răspuns (pentru Dalmore):

Ai auzit de polițiști în civil, ăia sunt de-ai lor, crezi că-i greu?

| Ha0t1c a răspuns:

Hei, esti trist si supărat, dar accepta-ti situația, ok? Asuma-ti neatenția si concentreaza-te mai mult pe ceea ce ai de facut si ceea ce ai invatat ca sa aplici totul ca la carte. Nu o da in filme cu civili si "sageti" pusi sa te saboteze doar pentru ca nu ai dat si tu o "atentie" cuiva. Nu se complică nimeni cu astea pentru tine. Mai nou, traseul este filmat, fa contestație si se va analiza filmarea happy.

| Valyasdfg a răspuns (pentru Ha0t1c):

Scuze că nu am zis dar a venit la examen cu tableta stricată ...adică tu nu-ți verifici tableta înainte de examen?! Deci nu s-a filmat nimic, știu că nu prea mă crede nimeni dar am avut norocul sa mi se spună adevărul în fața despre școala de șoferi, am uitat sa menționez că fără să-mi dau seama in ziua examenului am avut în spate un vecin și a văzut tot, si el mi-a spus din start că.s aranjamente... Doar atât spun, permiși nu-l iei doar că știi să conduci și că respecți regulile de circulație, școala de șoferi are și o alta "față"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci tu chiar crezi că sunt polițisti care pândesc și sar în fața mașinilor la traseu sau blochează drumurilaughing))))))))))))))
Prima oară am crezut că faci mișto.

| Valyasdfg a răspuns (pentru anonim_4396):

Am spus că nu o sa creadă nimeni da mno... treburile astea nu se discuta in public, și de-aia pare ciudat, am spus odată..am avut norocul sa mi se spună pe față, și știu că sună ciudat, dar sunt unii care spun invers, cică ei nu te pică pentru că altfel le scade rata de promovare a școlii și atunci va trebui sa o desființeze, v-ați gândit că poate e o păcăleală de-a lor să nu va dați seama? Și am uitat și asta mi-am adus aminte, la traseu erau 6 firme diferite de școli de șoferi și de la fiecare a picat 1, 2 sau 3 mai mult nu!

| Dalmore a răspuns (pentru Valyasdfg):

Tu crezi ca au dreptul sa blocheze drumul cand au chef? Si mai ales pentru un amarat de examen auto? Gandeste-te ca examene se dau zilnic pe traseele alea, blocheaza zilnic drumurile, sunt asa plin de bani de platesc zilnic oameni sa le fie cobai/capcane? Ce taxa imensa de examen ai, frate, de merita aia sa te saboteze asa? laughing))))
Inseamna ca nu te-ai documentat despre scoala de soferi si ai dat de una foarte obscura. Normal se filmeaza, trebuie sa ai si poza de la examen din masina ca dovada, wtf.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce teorii ale conspirației ai inventat ca să îți scuzi eșecul. Ești amuzant

| HugeHulk a răspuns:

Ai de pla mea...Ba omule, tu te auzi? Ce dracu ce teorii alte conspiratiei sunt astea? Era "aranjat" sa fie un biciclist acolo...Crezi ca politia sta sa il puna pe unul pe bicicleta sa treaca pe acolo chiar cand vii tu, stiind exact ora si locul? laughing Ma mir ca ai trecut testul psihologic mai bine zis. Ai picat pentru ca ai condus de rahat, e simplu. Nu te pica nimeni daca conduci bine si nu exista o "cota" de oameni ce trebuie picati.