Se poate baga, dar daca cheama politia ii poti face si tu plangere pentru amenintari, etc. Asta daca mai ai conversatia.
Daca el depune plangere si poate sa scoata certificat medic legal tu poti sa o incurci multt mai rau decat el ca te-a ameninat pe Facebook, nu este bine ce ai facut, sunt multi prosti pe facebook care ameninta intre 4 pereti dar in realitate sunt "fetite" deci daca scapi fara o amenda usturatoare sau mai grav dosar penal doamne fereste, data viitoare fi mai rezervat la asemenea amenintari online sper ca nu te-am speriat
Poate merge la politie, pentru ca l-ai batut fara ca el sa faca nimic, trebuia sa vezi ce-ti spunea cand te-a vazut. Acuma, nu cred ca o sa depuna plangere, vorbeste cu el pe facebook! ( dar nu despre politie )
Daca tipul iti va depune plangere nu va fi bine pentru tine.
"ART.180. Lovirea sau alte violenţe
Lovirea sau actele de violenţã care au pricinuit o vãtãmare ce necesitã pentru vindecare îngrijiri medicale de cel mult 20 de zile se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendã.
Acţiunea penalã se pune în mişcare la plângerea prealabilã a persoanei vãtãmate.
Împãcarea pãrţilor înlãturã rãspunderea penalã."
Daca esti minor, pedepsele ti se reduc si probabil vei fii dus la o scoala de corectie in cel mai rau caz.
De asemenea, daca pe respectivul tip il va interna in spital iar el va cere daune, tu vei fii raspunzator de plata spitalizarii. Nu stiu cum sa-ti zic, dar o gramada dintre pustii de pe internet sunt niste mucosi care ameninta intre patru pereti.
Da,sa ii scrie pe fb „a fost misto, hai sa o mai facem odata".
LisaJulie întreabă: