| 6Anonim9 a întrebat:

Eu sunt un tanar care traieste pe principiul "fac tot ce vreau si orice pot, dar in limita legii". De vreo 2 ani am inceput sa fiu atat de strict cu ideile din comunitatea corupta. Inca sunt minor, deci nu ma ot implica prea mult. La scoala, mereu cand e ceva care iese din normalitate si incalca regulile de ordine interioara sau cand se incalca drepturi si indatoriri, sar cu gura si imi apar dreptatea mea si a celorlalti.
In urma alegerilor, aceast tel mi s-a accentuat. As vrea sa stiu, cum as putea sa ma exprim cat mai frumos rahatilor care incalca reguli, care dau "atentii" sau de exemplu in tren "bani sa-si ia si el o cafea, iar eu sa merg gratis"? Vreau sa se inteleaga ca sunt politicos dar si strict in acelasi timp. Un mod de exprimare prin care sa se inteleaga ca nu mai vreau coruptie si ilegalitate in societatea in care traiesc, o mica trezire celor din jurul meu. Niste idei? Sper ca nu ma imaginati un plicticos, un paracios sau geva de genu'. Sunt chiar amuzant in majoritatea timpului.

5 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Du-te si pune treburile la punct si in Ferentari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt lucruri in jurul nostru pe care nu le poti schimba. Si ce problema ai cu alegerile?

| ALGator a răspuns:

Ești prea tînăr ca să te apuci să faci singur dreptate, chiar dacă lucrul ăsta te onorează.
Trebuie să știi noțiuni de drept, psihologie, filosofie, ca să înțelegi comportamentele.
Uite un exemplu:
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Experimentul_Stanford
Puterea ți-o dă cultura. Violența verbală e tentantă dar nu dă rezultat.
Succes, sper să auzim de tine :-)!

| 6Anonim9 explică (pentru ALGator):

Nu e vorba de violenta verbala. N-am cerut asta.
Multumesc de raspuns! happy

| 6Anonim9 explică (pentru anonim_4396):

Manipularea in masa a celor fara capacitate la gandire rationala. Asta a fost problema. Si ma tem ca o sa ramana prea mult timp.