Sincer, e ca și al tău. Examenul.
Însă ai să vezi că oricât de stăpân te simți, chiar și băiat de ai fi sau ai avut șoferi în familie (poate doar dacă ai avut noroc de unii care te duceau des pe câmp și chiar te lăsau să-ți faci de cap/înveți) tot o să simți emoții când vei merge la orele practice. E normal, dar o să fie în regulă.
Cât de sală, chiar o să o iei. Nu-ți face griji.
Cât de chestionare, dacă sunt cele din online de pe DRPCIV sau cele din cartea oficială cu teste rutiere, e fix aceleași întrebări de la examen. Deci dacă pe alea le-ai făcut bine, vei lua și examenul.
Succes!
Ne intrebi dacă e un avantaj să știi legislația rutieră cu ceva inainte de a incepe școala de șoferi?
Hmmmm lasă-ne să ne gândim puțin să nu greșim, ok?
Cand am pus intrebarea asta gandul meu era daca nu uit pana atunci
Nenea pai sa stii ca intrebarile pe care le ''retii'' din teste nu sunt aceleasi pe care le vei avea la examen.
Parerea mea este ca nu procedezi corect.
Inainte de a incepe scoala de conducere este bine sa studiezi legislatia rutiera, in primul rand OUG 195/2002 (Codul rutier), rep. in 2006 si Regulamentul de aplicare, ambele cu md. si compl. ulterioare, infractiunile la circulatia rutiera din Codul penal, etc.
Daca inveti mecanic intrebari, fara a incerca sa intelegi logic, sigur ca le vei uita destul de repede, mai ales daca nu ai o memorie foarte buna.
Abia dupa studierea legislatiei rutiere poti face chestionare.
Ai sa vezi cand ajungi in sala de examene si nu treci.Ha ha ha ha.