Nu au voie sa-ti retina dosarul dupa terminarea cursurilor scolii de conducere si reusita la proba teoretica si practica sustinuta in scoala.
Daca o fac atunci ii poti reclama la ARR (Autoritatea Rutiera Romana) si chiar la Protectia Consumatorilor.
Vezi si ce scrie in contractul de scolarizare.
Este total ilegal. Dosarul este al tău, nu al școlii. Probabil că sunt niște jigodii fără autorizație, care trag țeapă. Spene-le că o să chemi poliția dacă nu îți dau dosarul. Este dosarul tău și dreptul tău să schimbi instructorul cu cine vrei și când vrei. Cu banii tăi faci ce vrei. Intră peste ei și fă-le scandal.
Nu știu dacă au voie, dar la cat de greu merg înscrierile la examen, s-ar putea sa nu mai apuci mare lucru.
Totusi, e și o parte buna, de ce nu înveți?
Nu au voie. Dupa ce termini orele de condus au obligatia ca dupa 24h sa iti dea dosarul, apoi tu cu el te poti inscrie la examenul teoretic. Examenul de la sediul drpciv iti confera statutul de admis sau respins la proba teoretica, nu scoala.
Cred ca ei vor sa fafa o smecherie ca sa iti expire dosarul si sa mai faci scoala inca o data, sa iti traga teapa la bani
Despre ce scoala e vorba?
Pe viitor, cand mai vrei sa te inscrii undeva, cauta recenzii pe net sa vezi ce mai spune lumea, unii ca astia sigur nu au cum sa aiba 5 stele
Pai daca nu scad sub 24 de puncte din 26, ce sa mai invat? Eu cred ca este de ajuns.
Este o scoala de top, toata lumea o recomanda. Provoiaj din Bacau.
26/26.
Cu 24 te duci la noroc, ai un total de vreo ~60 de întrebări (pe care nu le cunoști) din totalul întrebărilor oficiale din care îți este generat chestionarul.