| ionif a întrebat:

Se va adauga la vacanta de iarna inca 2 saptamani si sa ia din aia de vara? Daca da sa se duca ei pe caldura aia insuportabila si sa faca ore.Mai bine stau in Antartica in loc sa ma praject in scoala ca un sobolan.Astia din parlament vor sa ne imbolnaveasca fizic si emotional ca sa isi bata joc.Deci nu sunt de acord!

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

În anul şcolar 1998-1999 s-a făcut şcoală până pe 25 iunie şi anul următor şcolar a început la 1 septembrie. Şi, ia ghici, noi cei din generaţia de-atunci nu ne-am mai plâns atâta.
Ie-te eu o să muncesc toată vara că n-am drept de concediu şi nu mă mai plâng.
Vi se pare că-i greu, staţi s-ajungeţi la facultate!

| Rox348 a răspuns:

Pai asta ziceam si eu ca oricum iarna nu ai ce sa faci dar cine ne asculta...sadsadsad

| camy417 a răspuns:

Eu am auzice ca se ia o luna nu 2 saptamani. oricum e scandalos e o prosti demna de ministru nostru. daca o sa faca asa o sa stau acasa si sa-i dau in masa de prosti

| Piiink a răspuns:

Niki eu oh go on Dobitoki adica mie deja mie cald la scoala da in vakanta de vara I don't want to see Mama si acum ne pun in vakanta de iarna straight face Ce dobitokii straight face Gata le deklar razboiiiii phbbbbt Ms ca miai sp ca eu nu am stiut :* at wits' end

| Wihaela a răspuns:

Nici eu nu sunt de acord, dar nu cred ca au pus in functiune legea aceasta. daca esti copil ca si mine, n-ai ce face decat sa te duci la scoala pe timp de vara.mie mi se pare o prostie imensa! dar nu mai avem ce sa zicem...

| UnTriunghiEchilateral a răspuns:

Daca e asa eu nu ma duc la scoala laughing

| BuBuMtti a răspuns:

Eu nu mai inteleg nimic...ne era bine asa cum era

| TheVampireDiaries a răspuns:

Pot sa fac absente si sa imi scada media la purtare dar nu ma duc vara la scoala! mai bine ma duc in vacanta la mare si la strand sa ma racoresc decat sa stau la ore!

| Miyukii a răspuns:

Nici eu nu sunt de acord insa nimeni nu cred ca e de acord! Deci nimeni nu va vota! Si chiar nu cred ca se va pune legea asta!

| iooa a răspuns:

Asa se propune...Cica iarna absenteismul e mai mare si bla bla, adevaratul lor motiv: pentru a economisi ei banii de calddura. Insa nu sunt de acord profesorii, elevii si parintii. Sa speram ca ne vor asculta opiniile, in fond noi suntem cei implicati. happy