| Classy a întrebat:

Sper sa primesc cat mai repede un raspuns bun! Deci, problema este ca in vara, am facut un contract cu cei de la Fusion Models si apoi am aflat ca sunt escroci.Am achitat suma de 200 de ron, si acum i-am sunat ca sa inchei contractul deoarece nu mai vreau sa platesc diferenta de 600 de lei stiind ca e o prostie... Mi s-a spus atunci, in vara ca pot sa inchei contractul oricand doresc, insa la telefon mi s-a spus ca nu se poate laughing Si cred ca m-au dat in judecata deoarece am primit o scrisoare de la ei ceva de genul cu un avocat, etc chatterbox Dar e chiar amuzant deoarece ei au probleme cu politia cum se poate sa apara la proceslaughing si vreau sa stiu ce se poate intampla daca nu ma prezint, adica banii nu ii dau nicicum, si vreau doar sa inchei contractul...Deci as dori pe cineva care sa imi spuna cu exactitate (caruia i s-a mai intamplat) cum a procedat kiss AAAA si nu vreau raspunsuri gen : EU CRED CA.Doar daca sunteti siguri! Multumesc mult!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| arthurarad a răspuns:

Tu ai cam multe pretentii. Nu uita ca nimeni nu iti poate spune SIGUR daca nu e avocat. In primul rand ar trebui sa iti scoti ochii din monitor si sa te uiti in clauzele contractului pe care l-ai semnat. Nu stii ce ai semnat? Ft rau, caci poti fi data in judecata pentru ca nu respecti acele clauze. Ce treaba au ei cu altii te priveste prea putin! De unde stii ca ii cauta politia? Daca ti-a zis "cineva care stie sigur" nu e cu nimic mai sigur decat ce iti spun eu.

| Classy explică (pentru megamind03):

Da am contractul unde scrie asa: "Orice neintelegere intre partile semnatare,decurgand din incheierea, interpretarea sau executarea prezentului contract sau in legatura cu acesta, se va solutiona in termen de 30 de zile"Asta inseamna ca se poate incheia oricand? Deci nu ar trebui sa imi fac griji?

Răspuns utilizator avertizat
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Classy):

Respectiva prevedere nu se refera la incetarea contractului ci la nelamuriri ori neintelegeri privind clauzele lui, respectiv se interpreteaza diferit de catre parti. Uita-te ce scrie privitor la incetarea ori rezilierea contractului, mai ales din partea ta. Eu sunt jurist si daca o sa-mi spui aceste prevederi o sa-ti pot da un sfat. Numai bine!

| Classy explică (pentru Ioandelasal):

Am gasit doar asa: "Raspunderea Contractual ": Exista posibilitatea denuntarii bilaterale a contractului, cu un preaviz de 30 de zile, fara a se mai percepe taxe suplimentare, partea care cere intreruperea va suporta cheltuielile contractului in desfasurare pana la data la care are loc rezilierea respectivului contract. :-ss

Ioandelasal

Aceasta este prevederea care permite incetarea contractului. Scrie-le o scrisoare, o pui recomandata cu confirmare de primire, in care le faci cunoscut ca soliciti rezilierea contractului incepand cu data de (sa socotesti 31-32 de zile de la data cand o pui la posta) si restituirea avansului platit (daca nu au executat nimic din obligatiile ce le aveau) ori o parte a acestuia (daca au facut ceva), in functie de cum socotesti tu. Pastreaza un exemplar al acestei scrisori, o faci in 2 exemplare. Numai bine!

| Classy explică (pentru Ioandelasal):

Deci ar trebui sa le scriu o scrisoare cu ce am scris mai sus? Deci ei sunt CLAR niste escroci deoarece nu si-au indeplinit rolul de a ma chema la cursuri care incepeau din septembrie, si am facut poze pentru un album pe care mi l-au trimis insa l-am refuzat.Deci doar trebuie sa trimit acea scrisoare si nu trebuie sa mai achit altceva? happy

Ioandelasal

Da, asa este. Scrie-le si faptul ca nu si-au respectat obligatiile privind cursurile si orice alt motiv pe care il poti gasi.