In primul rand, spune-le parintilor tai.
Aceasta hartuire poate fo raportata, iar vinovatul, te asigur, ca va fi gasit.
Trebuie sa te duci la politie deoarece sunt legi care te protejeaza impotriva acestor chestii. Si la politie se poate si depista cine te suna. Dar inainte, incearca sa iti amintesti daca ai facut ceva caci daca te duci la politie si se afla, va fi prea tarziu. Incearca sa iti amintesti
Pai este in legatura cu prietena mea, imi spune ala la telefon ca nu am fata de ea si ma tot injura si a spus ca o sa vina sa ma taie. In concluzie nu am facut nimic.
Nu te mai caca pe tine atat, daca ai telefon maiperformant ai putea sa intri la setari apeluri si sa dai blacare la toate numerele private. daca tot se contiuna cu chestia asta du-te la politie, il vor gasi repede, vb si cu prietena si intreab-o despre cine vorbeste cu ea mai des dintre baieti sau cineva inpulsiv daca vrea sa fie cu ea si nu vrea ea pentru ca are prieten
Fii atent la unele detalii, intreb-o pe prietena ta daca stie ceva despre asta apoi daca te mai suna inregistregistreaza-l si du-te la politie cu dovada.
Inseamna ca este fostul ei sau un baiat care o place). Exista politie, poate sa depisteze de la cine vin apelurile si sa il aresteze pentru agresiune nonvizuala.