| rozelor a întrebat:

Va deranjez cu o rugaminte, ce se intampla cand esti chemat la comisia de disciplina a institutiei unde lucrezi? Multumesc!

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde pentru ce esti chemat, respectiv esti cercetat pentru ca ai comis o abatere disciplinara si trebuie sa te asculte si sa dai o nota explicativa sau vor sa te asculte ca martor pentru abaterea disciplinara a unui coleg.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde pentru ce te cheama, ori ai incalcat vreo lege a regulamentului de ordine interioara si fie esti concediat, fie esti mustrat, ti se taie din salariu samd, depinde de fapta, sau doar ca martor pentru diverse intamplari

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, această "chemare" are legătură cu cele 3 Note explicative pe care le-ai dat anterior ( http://www.tpu.ro/......-am-rugat/ ).

Probabil că ţi se vor comunica rezultatele cercetării disciplinare şi eventuala sancţiune care va fi aplicată ( dacă e cazul )...

Toate cele bune.

| Ioandelasal a răspuns (pentru bursuc001):

Nu comisia de disciplina aplica sanctiunea disciplinara, aceasta doar face un referat cu rezultatele cercetarii disciplinare si propune sau nu sanctionarea disciplinara. Aplicarea sanctiunii se face prin decizie scrisa a celui in drept sa o aplice, de regula conducatorul institutiei.

| bursuc001 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Bună seara, @Ioandelasal!

Evident, sunt perfect de acord cu afirmaţia dvs.

Eu mă refeream la aspectul că, după părerea mea, s-a finalizat cercetarea disciplinară ( sau, eventual, mai sunt aspecte de clarificat ) - având în vedere că Notele explicative au fost date în 3 decembrie 2013.

În situaţia în care s-a finalizat cercetarea, probabil că i se va comunica rezultatul acesteia ( dacă a fost găsită vinovată de anumite încălcări ) şi, posibil să i se comunice sancţiunea de care este pasibilă - depinde şi despre ce instituţie discutăm...

Evident, referatul şi propunerea vor fi întocmite de Comisia de disciplină ( a instituţiei ) şi aplicarea va fi decisă de conducătorul instituţiei.

O seară plăcută.

| Marius511 a răspuns:

In nici un caz nu e de bine;

| Marius511 a răspuns:

Daca nu este vreo situatie de moment cunoscuta de tine inseamna ca e vorba de vreo reclamatie. Sau poate grficul rezultatelor. O fi vorba de lucruri legate de indatoriri.