Depinde pentru ce esti chemat, respectiv esti cercetat pentru ca ai comis o abatere disciplinara si trebuie sa te asculte si sa dai o nota explicativa sau vor sa te asculte ca martor pentru abaterea disciplinara a unui coleg.
Depinde pentru ce te cheama, ori ai incalcat vreo lege a regulamentului de ordine interioara si fie esti concediat, fie esti mustrat, ti se taie din salariu samd, depinde de fapta, sau doar ca martor pentru diverse intamplari
Bună!
Cel mai probabil, această "chemare" are legătură cu cele 3 Note explicative pe care le-ai dat anterior ( http://www.tpu.ro/......-am-rugat/ ).
Probabil că ţi se vor comunica rezultatele cercetării disciplinare şi eventuala sancţiune care va fi aplicată ( dacă e cazul )...
Toate cele bune.
Nu comisia de disciplina aplica sanctiunea disciplinara, aceasta doar face un referat cu rezultatele cercetarii disciplinare si propune sau nu sanctionarea disciplinara. Aplicarea sanctiunii se face prin decizie scrisa a celui in drept sa o aplice, de regula conducatorul institutiei.
Bună seara, @Ioandelasal!
Evident, sunt perfect de acord cu afirmaţia dvs.
Eu mă refeream la aspectul că, după părerea mea, s-a finalizat cercetarea disciplinară ( sau, eventual, mai sunt aspecte de clarificat ) - având în vedere că Notele explicative au fost date în 3 decembrie 2013.
În situaţia în care s-a finalizat cercetarea, probabil că i se va comunica rezultatul acesteia ( dacă a fost găsită vinovată de anumite încălcări ) şi, posibil să i se comunice sancţiunea de care este pasibilă - depinde şi despre ce instituţie discutăm...
Evident, referatul şi propunerea vor fi întocmite de Comisia de disciplină ( a instituţiei ) şi aplicarea va fi decisă de conducătorul instituţiei.
O seară plăcută.
Daca nu este vreo situatie de moment cunoscuta de tine inseamna ca e vorba de vreo reclamatie. Sau poate grficul rezultatelor. O fi vorba de lucruri legate de indatoriri.