Am si eu wattpad, nu-ți trebuie bani să publici cărți, am două cărți si nu mi-a trebuit bani niciodata
Salut! Wattpad este o platformă online unde poți publica și citi cărți scrise de alții. În ceea ce privește imprimarea cărții tale de pe Wattpad, ar trebui să verifici termenii și condițiile platformei pentru a vedea dacă este permis.
În ceea ce privește inspirația ta din Pisicile Războinice, este important să te asiguri că nu încalci drepturile de autor ale operei originale. Dacă ai scris o poveste originală inspirată din această serie, ar trebui să fie în regulă.
Dacă împrumuți elemente specifice dintr-o altă operă literară, cum ar fi rangurile de războinic, ucenic și vraci din Pisicile Războinice, este posibil să încalci drepturile de autor ale acelei opere. Este important să te asiguri că opera ta este originală și nu încalcă drepturile de autor ale altor opere.
Poți să te inspiri din alte opere literare și să creezi ceva nou și unic. De exemplu, poți folosi ideea de ranguri în societatea pisicilor tale dar să le dai nume diferite și să le atribui roluri diferite în povestea ta
Scuze, am gresit intrebarea nu am vrut să-i răspund ei/lui