| xseven7 a întrebat:

Vreau să trimit un desen la un concurs prin poștă, dar cum sunt aceste zile libere (sărbători legale), este închis. Data limită a concursului este până pe 4.12. 2017 și premierea desenelor se va face pe 9.12. 2017. Sâmbăta și duminica, la fel, la poștă nu se lucrează și nu îl pot trimite. Întrebarea mea este, dacă trimit pe data de 4 decembrie (adică luni), desenul meu va fi luat în considerare?
O altă informație ar fi că sunt din Vâlcea iar desenul trebuie să ajungă la București.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde de ce se scrie in regulamentul concursului, respectiv daca este obligatoriu sa aunga la organizator pana in 4.12 sau este destul sa fie depuse la posta pana in 4.12. pentru a fi luate in considerare. Reciteste regulamentul si o sa te lamuresti.

2 răspunsuri:
| xseven7 explică (pentru Ioandelasal):

Scrie că lucrările pot fi transmise prin poștă până la data de 4.12. 2017. Lucrarile primite dupa data de 4 decembrie 2017 nu vor mai fi inscrise pentru participarea la
concurs, insa vor fi prezentate in spatiul expozitional din cadrul Muzeului National de
Geologie.

Deci nu o să mai mi-l primească...

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru xseven7):

Trebuia sa le trimiti mai repede, banuiesc ca acest concurs nu a inceput de astazi sau de ieri.