Doar v-a amenintat, nu o sa anunte politia, dar nici voi n-ati procedat bine. Nu trebuie sa existe un semn special ca nu aveti voie sa intrati in case, chiar daca par parasite si nici in masini straine.
Masina apartinea cuiva, chiar daca era parasita. Deci nu aveati dreptul sa va urcati in ea.
Sunt multi oameni care se plictisesc si o dau cu asta cu politia. Stai tu linistit ca nu a pus ala mana pe telefon... dar nu inteleg de ce ai impresia ca ai voie sa intri intr-o casa sau masina asa cum vrei tu... ca nu are nevoie sa aiba semne ca sa fie proprietatea cuiva
O sa înțelegi daca iti zic ca am apucat sa fac poza pentru Instagram
Asa si poze de Instagram face ca o proprietate care nu are un mare semn pe ea sa nu fie privata?
Pai nu, imi pare rau pentru ca am intrat dar ma refer cat de grav e.
"adica mercedesul era stricat puteam sa intram înăuntru "
profund gresit! Poate ai și ciordit ceva d-acolo și nu ne-ai zis
Iata raspunsul la ghicitoarea ta:
Omul din casa cea mare este boschetarul care locuise candva in acel Mercedes parasit. Se temea ca daca intrati in masina, o sa ajungeti si voi sa traiti intr-o casa ca a lui. La asta se mai adauga poate si valoarea sentimentala a acelei masini.
Acum arata-mi poza de pe Instagram, te rog.
Nu exista nici masina, nici casa fara proprietar.
Daca nu este proprietatea ta, atunci este proprietatea altcuiva.
Daca ai incalcat proprietatea altcuiva fara acordul lui, atunci se numeste violare de proprietate, iar fapta poate fi incadrata si pedepsita cu amenda penala sau inchisoare + despagubirea ceruta de proprietar.