anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-aș ruga să îmi răspundeți dacă știți la următoarea întrebare și dacă aveți recomandări sau atenționări să le scrieți. Am 15 ani sunt la liceu și obișnuiesc să fac niște tutoriale în Photoshop, am website, știu lucra în Photoshop, After Effects, e.t.c și intrebarea e următoarea : Nu pot să fac bani din tutoriale sau de pe site sau cumva? Sau șite cineva ceva site-uri pe care public wallpapere sau ceva create de mine sau ceva asemănător și primesc bani? Sunt minor, m-aș bucura să fie ceva unde să nu fie nevoie de acord major sau de conturi pe alt nume dar dacă e nevoie nu e așa de mare problema. Aș dori să detaliați dacă nu trebuie să plătesc și eu ceva. Vă rog să nu dați răspunsuri irelevante din alte subiecte sau să scrieți glume. Vă mulțumesc anticipat și dau fundă celui mai satisfăcător răspuns.

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

Https://www.microjoburi.ro/

8 răspunsuri:
| CezarFTW a răspuns:

Poti face bannere in Photoshop la comanda.Il printezi si iei lejer 200 lei pe el...Din cate stiu...

| TechElias a răspuns (pentru CezarFTW):

Nu e o idee rea...

| TechElias a răspuns (pentru K0sti):

Sunt minor. ..deci pot sa beneficiez și așa sau e doar pentru majori?

| K0sti a răspuns (pentru TechElias):

Daca esti bun in ceea ce faci, poti!

Calitatea e garantata și programele Adobe din bite în bite. Singura piedica e vârstă dar având în vedere ca microjoburi nu a scris nimic de ea în termenii de confidențialitate presupun ca pot încerca.

Exact! Ai un portofoliu? Ia pune aici ceva sa vad! Sau intra aici sa vorbim: http://www.epasystems.ro/asistenta-it-online/

Vroiam sa scriu ca știu programele Adobe din bite în bite.Ei bine actualmente am un site. www.itazvex.com. Dacă vrei mai multe detalii scrie la contact. Siteul tot eu l-am editat nu e un template gata făcut ci editat de mine. Iar resursele is făcute cu camera mea și cu programele mele.

Weebly.com?
Rapid și la zi?
Design modern?
Pentru ori ce vârstă

Ce cauta astea acolo? Crezi ca-l intereseaza pe vizitator ca e rapid si la zi? Designul se vede, nu trebuie mentionat! In rest e ok! Pune content pe el!