| Datcus a întrebat:

Salut, zilele trecute am invitat o fata sa luam masa impreuna la un restaurant din zona. E o vecina de bloc intoarsa recent din strainatate. A refuzat invitatia mea si totul a ramas asa, fara suparare. Dar la scurt timp aflu ca fata are 17 ani fara o luna. Mentionez ca numai am vorbit cu ea si nimic altceva. Nici macar nu am vorbit foarte mult. Eu stiam ca e tanara dar ma asteptam sa aiba undeva la 18-19 ani. Eu avand 33 de ani ma tem sa nu am probleme atat legale cat si cu parintii ei care deocamdata nu au zis nimic dar am un sentiment... poate ar fi trebuit sa nu vorbesc cu ea deloc.

17 răspunsuri:
| IceRope a răspuns:

Îți faci griji degeaba. A fost o simplă invitație la restaurant. Nimic condamnabil de către oamenii legii. Cât despre părinții ei, eu zic să o lași baltă. Până acum erai deja căutat de vreun tată ofensat.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate ar trebui sa-ti cauti fete de varsta ta, are totusi 16 ani... deci minora, mult prea mica pentru tine.

| Datcus explică (pentru Violleta2022):

Are 17 si da, sunt de acord cu tine. Dar invitatia mea a fost mai mult in sensul de a mai vorbi casual si nu de a escala cu relatii si tot tacamul. Atunci nu am acordat asa multa importanta pentru ca in mintea mea ma gandeam ca doar mergem sa mancam, dar acum imi pare si mie ca a fost nepotrivit. Chiar imi pare rau ca nu mi-am vazut de treaba.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Conversația nu e condamnabilă. Mai ales că a fost pe o temă nevinovată, nu ai insistat, nu a degenerat. Îți faci griji degeaba. Caută-ți o gagica mai apropiată de vârsta ta.

| darrio2007 a răspuns:

Nu-ti face probleme. Eventual o atentionare din partea tatalui ca sa o lasi in pace.
Ea a fost singura in strainatate? Intreb de curiozitate.

| Datcus explică (pentru darrio2007):

E cu familia, cred ca face scoala acolo. Insa a venit in Romania numai cu mama ei.

| Caro34 a răspuns:

Stai linistit, nici o problema nu vei avea! Mi-a placut felul cum ai procedat, cum ai gandit si explicatiile date! Fii mereu un baiat cuminte si responsabil pentru faptele tale. Nota 10 pentru invitatie, nota 10 pentru curaj, nota 10 pentru tine! Numai bine!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Datcus):

Pana in ziua cand implineste 17 ani, are INCA 16, deci este minora micuta...si nu cred ca ar fi cineva de acord ca sa iesi cu ea. Ma refer la parinti si chiar la ea.
Esti totusi mult prea mare, pentru a iesi la intalnire sau oricunde cu o fetita minora.

| Datcus explică (pentru Violleta2022):

De acord. Oricum nu am mai initiat nici macar o conversatie cu ea. Doar salut atunci cand ne intalnim si nimic altceva, ma duc mai departe.

| Datcus explică (pentru Caro34):

Sper sa fie asa ca am o spaima continua, daca nu din cauza legii, atunci din cauza ca ar putea fi starnita o telenovela care sa imi strice reputatia. Eu am mai vorbit cu mama ei intre timp si a fost prietenoasa. Poate ca amplific eu seriozitatea chestiunii in mintea mea.

| Lioana a răspuns:

Nu se intampla nimic doar pentru ca i-ai facut o invitatie. Stai linistit.

| anonimuIl a răspuns:

În cartierul evreiesc din centrul Bucureștiului acum mulți ani dacă făceai așa unei fete de 17 ani și tu să ai 33 de ani erai BĂTUT în așa HAL că poate și maxilarul ți-l rupeau ăia care te băteau.

| Datcus explică (pentru anonimuIl):

Acum cati ani? Intr-adevar erau alte legi si alte vremuri. Poate nu mureai pentru simplul fapt ca ai vorbit cu o fata si era vorba despre niste tipi cunoscuti ca fiind dubiosi. In sfarsit, esti evreu sau ce? Spui ca asa procedau evreii?

| anonimuIl a răspuns (pentru Datcus):

Nu mai contează că nu mai e nimeni acolo de vreo 25 de ani.

| Datcus explică (pentru anonimuIl):

Inteleg, cum crezi ca ar trebui rezolvata situatia mea?

Nu e nimic la tine. Aia a uitat ce i-ai spus până a intrat în bloc și a ajuns în casă. Și dacă a spus la cineva din familia ei tot nimic nu e.

Tu crezi că dacă se duce aia la poliție și spune că unul de 33 de ani a invitat-o la restaurant ești considerat pedofil?
RÂD ăia de se prăpădesc de aia.