Sa faci inchisoare? Pt ce? Ca au baut ele? Stai calm ca nu ai ce sa patesti. Gandeste-te si tu putin. Sa ti se faca dosar penal ca ce? Ca ai baut?
Nu ai de ce sa patesti ceva. La o adica, le spui de la obraz, ca "fetitele" lor imaculate beau de sparg. Ele te-au chemat. Daca ai vreo proba (martori, mesaj, chiar un apel telefonic), e cu atat mai bine. Alta data, nu mai iesi cu ele.
Am "Proba". Eram cu un amic care la fel, este minor, eu cu el am ramas in stare "buna". Si am sustinut amandoi ca ele ne-au chemat.
Perfect. Poi nu prea au ce sa va faca. Eventual va trebui (maxim) sa dati cu subsemnatul. Dar nu va poate lua nici lantul de la bicicleta. ^____^. Sanatate!
Se face închisoare, dacă faci infracțiuni!
După unii procurori se pare că se consideră mai nou infracțiune și că ai votat la referendum.
Ele au ajuns în comă alcoolică la spital == deci ele au băut foarte mult.
Tu le puteai zice și eventual obliga, să bea mai puțin, și ele să nu te asculte.
Depinde la ce infracțiune vei fi încadrat, dar nu știu la ce infracțiune te-ar putea încadra, dacă tu nu le-ai forțat tu să bea, tu fiind mai solid decât ele.
Deci dacă le-ai turnat tu cu forța alcool curat pe gât normal că poți face și închisoare.
Poți să fi plimbat pe la Poliție sau pe la Procuratură și eventual să capeți o amendă penală, dar închisoare nu cred că vei face, în mod firesc, dar ce mai este normal și firesc?