Ai avut cale legală de atac a sentinței pe care mă tem că nu ai folosit-o. Acum din păcate NU mai ai ce face, decât să te supui și să ispășești ceea ce ai primit. Da, lumea e rea - trebuia să te gândești la asta ÎNAINTE să încalci legea...
Condamnarea ta a fost legala si normala si n-ai ce face decat sa o executi.
Ai avut avocat si trebuia sa-l intrebi daca ai avut nelamuriri, poti s-o faci si acum. Cu munca in folosul comunitatii ai fost de acord, daca nu erai de acord condamnarea ar fi fost cu executarea pedepsei in penitenciar.
Datorita faptului ca cunosc multe alte cazuri mult mai rele pentru care 15g de canabis ar fi joaca de copii, si se scapa ca nimic de ele, pot sa zic ca is sigur ca era o metoda legala sa rezolv acest lucru deoarece nu sunt un "junkist" si detin o pasiune dezvoltata din care pot trai oriunde sunt, imi trebuie doar o foaie si un creion + is un muncitor care trage mult, aveam si dovezi cu platile lunare la care erau cate 160-280 de ore lucrate lunar.
Multumesc oricum de raspuns.
Tu ti ai facut o cu mina ta, ce ai vrea acum sa se poarte cu tine cu mînuși, de ce te droghezi asta e intrebarea de ce? Faci prostii suporti nene pușcaria ca doar asa te dezveti de lucruri rele, poate esti si traficant de droguri nu doar consumatorai o situatie destul de greu de digerat dar tu ti ai facut o cu mina ta. La 22 de ani ti ai stricat tot viitorul, nu vei mai gasi nicaieri servici daca vei fi condamnat si vei face închisoare, si chiar daca nu faci inchisoare ai o condamnare caree te va "urmării" toata viata, păcat ca ai astfel de pasiuni drogurile.
Nu mi-as omori timpul ca ai pus "anonim". Nu mai zic de felul in care abordezi subiectul. La ai mei 22 de ani traiesc oricum si mai bine ca un om de rand doar din pasiune (daca doresc). Situatia nu imi este trasa in jos ca si eu sunt ajutat de unde am ajutat cat am muncit.
Traficant nu am fost niciodata si poti crede tot ce doresti.
In acelasi timp ma consider mult mai matur, dezvoltat si muncit ca tine.
O zi buna in continuare si sper sa-ti organizezi mai bine gandurile.