Sincer nu, pot sa afirm cu tarie ca nu iubesc Romania. De ce sa o iubesc? Fiindca traiesc de pe o zi pe alta si sunt ingropat in datorii? Ca muncesc ca un caine pe niste bani de rahat? Iarna anului 2011 am fost in Spania. Nu exista comparatie intre cele doua tari, fata de Romania, acolo e paradisul. Sper ca ti-am raspuns la intrebare. Nu mi-a mai ramas nici macar o urma de patriotism in urma a ceea ce a devenit tara aceasta.
Eedytso,bucura-te pentru ca ai o sansa in plus fata de noi, pentru ca in Italia ai alte posibilitati, de aceea se si explica faptul ca mii de romani au plecat in Italia, in Spania...Te cred ca ti-e dor de tara ta, e si normal dar nu rata o sansa ca asta...Nu zic cate vei imbogati daca stai in Italia, dar vei avea ce pune pe masa.
Eedytso,bucura-te pentru ca ai o sansa in plus fata de noi,pentru ca in Italia ai alte posibilitati, de aceea se si explica faptul ca mii de romani au plecat in Italia, in Spania...Te cred ca ti-e dor de tara ta, e si normal dar nu rata o sansa ca asta...Nu zic cate vei imbogati daca stai in Italia, dar vei avea ce pune pe masa.
Crede-ma ca Romaniei nu ii este dor de tine. ii pocesti limba nationala, deci nu te doreste inapoi.
Sa lamurim un lucru: In general, cei care n-au fost in stare sa se intretina in Romania (de regula cei de pe la sate sau cei care nu au terminat o facultate) au plecat in strainatate sa faca pe sclavii. Sa nu care cumva sa crezi ca e vreounul inginer sau medic. Majoritatea sunt capsunari, maslinari, spalatori de WC, muncitori la spatii verzi, ingrijitori, fochisti, etc.
Normal ca li s-a acrit si vor sa se intoarca.
Mica parte de oameni cu studii care au plecat in strainatate, o duc grozav acolo si nici nu vor sa mai auda de Romania.
Am multe rude plecate in toata lumea (SUA, Franta, Elvetia, Suedia). Multi au fugit pe vremea comunismului, multi au terminat facultati de top din Romania. Niciunu nu vrea inapoi.