| Olariu_Adelin_1996 a întrebat:

Ca, candru didactic ai dreptul sa te aflii la bar sau restaurant in timpul pauzei sau orei, mai ales in perioada de carantina?! Adica din moment ce noi suntem obligati sa stam im incinta scolii ca sa fim protejati de acest virus, ei nu au aceeasi obligatie?

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai ba da, daca au ore in acea zi. Dar este relativa treaba.

Dar o intrebare mai buna ar fi, daca marea majoritate a cadrelor didactice au obligatia sa stea la ore si stau, de ce sa nu stati si voi?
Nu trebuie sa va legati numai de partea negativa.

Acum daca este vorba de cadre didactice cu o relatie mai stransa cu elevii... acestea sunt exceptii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ei nu au aceleași obligații ca și voi. În timpul orei sigur nu au voie la bar, în pauză, da.

| Olariu_Adelin_1996 explică (pentru sadrian46):

Ca elev nu cred ca vi s ar parea corect ca eu sa stau inchis la varsta de 19 ani in pauza in liceu, iar ei la bar

| Simpatic a răspuns:

Sesizeaza directoratul scolii, dar fii atent ca orice demers ai face are si efect de boomerang asupra ta, caci lumea este razbunatoare.
Daca ii spui unui prost -prostule- el toata viata te va dusmani, deci cam asa sta treaba intre oameni.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Olariu_Adelin_1996):

Ai dreptate... dar ai citit a doua intrebare a mea? :/

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Olariu_Adelin_1996):

Mi se pare corect dacă ești integrat într-o comunitate de elevi de diferite vârste, față de care autoritățile au obligația să le ferească de covid.