| Alfred0703 a întrebat:

Salutare. Daca am permisul A2 timp de 2 ani, pot lua permisul A la 20 de ani chiar daca in acei doi ani nu am condus niciodata o motocicleta?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu se poate, avand in vedere prevederea legala care cere 2 ani de experienta in conducere a motocicletelor din categoria A2 si aceasta inseamna ca ai circulat cu o motocicleta de categoria A2, citez:
" c)20 de ani împliniţi, dacă persoana are o experienţă de cel puţin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani împliniţi, pentru motocicletele din categoria A;"

6 răspunsuri:
| mihaihai a răspuns:

Da

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai nu te controleaza nimeni cat ai condus in aia 2 ani

| Alfred0703 explică (pentru Ioandelasal):

Inteleg, dar ma pot controla cumva? Nu as da bani pe o motocicleta care are cel mult 35 kw(45cp) putere si dupa 2 ani sa cumpar alta.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Alfred0703):

Sigur ca pot controla, sa vada ca n-ai avut motocicleta si n-ai condus, avand in vedere ca motocicleta trebuie sa fie inmatriculata.

| Alfred0703 explică (pentru Ioandelasal):

Daca cumpar o motocicleta, o inmatriculez, dar nu o conduc, pot sa afle acest detaliu?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Alfred0703):

Daca ai motocicleta inmatriculata pe tine atunci se presupune ca o si conduci si nu cred ca o sa faca sapaturi pentru a afla daca ai condus-o sau nu.