Imi cer scuze ca intru intr-o discutie, care nu-mi este adresata. Ai semnat pentru banii primiti? Daca ai semnat, ce scrie in document? Daca nu ai semnat poti sa-i spui ca ii iei si masina si ramane si fara bani. In asemenea cazuri nu sunt valabili martorii.
Daca aajungi la judecata sa cer instantei sa emita ordonanta presedentiala de returnare a masinii, care trebuie sa se judece in timp scurt.
Deoarece nu ati incheiat nici un act de vanzare-cumparare, ceea ce face el este caz penal. De aceea poti sa-i faci plangere prealabila, care se depune pa parchet.
Poti sa te intelegi cu el si, daca nu rezolvi, poti solicita restituirea masinii printr-un proces civil, intentat la judecatoria in circumscriptia careia are domicilioul cumparatorul.
Nu este sigur ca o sa castigi procesul, s-ar putea sa cheltuiesti bani degeaba.
Masina este a ta, daca nu ai facut nici un act. Inainte de a ajunge la proces cauta sa va intelegeti pe cale amiabila, apoi plangere la politie. Pozele nu au nici o valoare. Normal tu doar i-ai imprumutat masina.
Acum de ce vrei masina inapoi? Esti cum se spune popular fund sucit, daca i ai vindut o cuiva de ce o vrei inapoi? De ce i ai vindut o? Nu gîndesti inainte sa actionezi tu crezi ca te joci cu asa ceva? Te tîraste prin tribunale si pierzi procesul ca asa ai tu chef sa zici azi ceva si maine altceva, trebuia sa nu i dai masina, trebuia sa i spui ca inca nu esti sigur ca vrei sa o vinzi, ca in fond si la urma urmelor nu te a obligat nimeni sa o vinzi, tu ai decis acum suporti consecintele proaste ce i drept.
Problema este că el caută să îmi dea mai puțin decât trebuia... și banii înapoi nu-i mai vrea, cum procedai in situația asta?