Nu m am confruntat, dar daca nu ai semnat procesul verbal si ai facut contestatie probabil ai sanse mari sa castigi.
Scuzati ca raspund fara rost, dar, suntserios nu mai posta degeaba, "Nu m-am confruntat" "PROBABIL ai sanse mari sa castigi" daca nu ti s-a intamplat, de ce te bagi in discutie? Eu cred ca acea persoana ce a pus intrebarea, stie mai multe decat tine.
Programare la judecatorie?
Poate ai depus plangere contraventionala la judecatorie si sunt sigur ca o sa fie admisa si anulata amenda, daca situatia este asa cum ai descris-o.
Parerea mea este ca n-are rost sa-l reclami pe politistul respectiv, mare lucru n-o sa pateasca si sigur te va tine minte.
Lol, eu mi am dat cu parerea la problema omului nu vanez cai verzi pe pereti ca tine. tu chiar nu ai avut nimic de spun aici asa ca las-o balta. cat de ipocrit poti fi, daca stii ce inseamna cuvantul, sa imi faci mie observatie ca ma bag aiurea in discutie cand tu esti total pe dinafara. Nu vad niciun sfat la adresa initiatorului in raspunsul tau asa ca intoarce te la metinul tau si ai si un report din partea mea.
Ce treaba are tribunalul cu asta? Judecatoria teritoriala se pronunta.In general se termina la instanta de fond,insa daca se merge mai departe,este problema lor. Cert este, daca RAR-ul, da acceptul, este totul o.k! Am vazut Dacie cu faruri xenon, omologate de RAR.Stai linistit!
Ioan...am glumit cand am spus "programare la judecatorie" am vrut asa sa-i dau o doza de umor textului...am depus plangere contraventionala impotriva procesulu-verbal, ai inteles acum?
plus de asta mai ales in mediul online asta mi se pare o boala pe care o au majoritatea userilor in sensul ca toata lumea incearca sa corecteze pe toata lumea si invers , iar problema esentiala nu se mai rezolva
Dyno, eu sunt jurist si stiu despre ce-i vorba. Totdeauna ii corectez pe cei care nu folosesc termeni adecvati, nu esti primul si nici ultimul.
Daca ti se pare treaba umoristica poate ar trebui sa platesti amenda si sa vezi apoi cum ti se pare.
___oGqQ întreabă: