| alexcefaci a întrebat:

Salutare!
Saptamana trecuta am cumparat o masina de la un domn, care la randul lui a cumparat-o de la altcineva de curand (cred ca este vorba de un intermediar aici).
Domnul de la care am cumparat masina, a bagat-o la el la taxe si impozite dar nu a mai transcris-o pe numele lui la Politie. Eu am facut doar un contract de V-C cu el (stampilat cu fiscalul), talonul (unde a instrainat-o catre mine) si cartea masinii (unde apare fostul prorietar) + RCA pe numele meu (pentru ca RCA era expirat), dar in acte este trecut fostul proprietar. Intrebarea mea este? Pot sa o duc linistit la taxe si impozite si dupa sa o transcriu la Politie pe numele meu? Sau mai am nevoie si de alte documente?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poti sa o inregistrezi la compartimentul de impozite si taxe de la primaria domiciliului tau si apoi sa faci ITP, daca nu are. Dupa aceea poti merge s-o inmatriculezi pe tine.

1 răspuns:
| alexcefaci explică (pentru Ioandelasal):

Salut, are ITP valabil. Merci pentru raspuns. Am intrebar doar pentru ca cineva mi-a zis ca cica imi trebuie si C-V dintre proprietaru din acte si intermediar.