| Liviu_Danut_ a întrebat:

Salutare! Tind să cred că, noi românii, nu avem modele de urmat în viața. Tinerii merg cu curentul: Tate, Mocanu, Uraganu, eu sunt la polul opus: Paul Olteanu, Aluziva idk… Aveți și alte sugestii pls?

Răspuns Câştigător
| KilljoyIdiot a răspuns:

Primele nume care îmi vin acum ar fi Ioana Pârvulescu, Andrei Pleșu, Alin Dincă, Mircea Cărtărescu și Ana Blandiana!

De asemenea, avem și oameni excepționali care au murit, cum ar fi Mircea Eliade, Solomon Marcus, Monica Lovinescu...

Deci sunt destule modele bune de urmat chiar de la noi, dacă știm și unde să le căutăm! Mda, faptul că majoritatea tinerilor alege să se ghideze după oameni ca Tate e partea a doua...

22 răspunsuri:
| BitchInRedDress a răspuns:

Care e problema la andrew tate? Ca invata barbatii sa nu fie niște sugaci? Niste pampalai?

| Kufu95 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Dar că să fie toxici cu femeile, e bine?

| Kufu95 a răspuns:

Aceste personaje sunt oglinda poporului.

| J0B0MAT a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Îi învață cum să aibă dosare penale în 3 țări, cum să violeze și să facă trafic de persoane, asta e problema.

| Liviu_Danut_ explică (pentru BitchInRedDress):

E genul de persoană care e luat din plapumă de mascați la 4 dimineața

| Frank51 a răspuns:

Ai făcut vreun studiu?

| Cinic a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Problema la andrew tate este ca pe lanaga faptul ca este un misogin si da cele mai proaste sfaturi barbatilor, mai isi bate joc si de oamenii care il sustin si il admira. Pe langa faptul ca a luat banii la zeci de mii de fraieri cu universitatea aia fake a lui, a dat aceiasi teapa de 3 ori cu aceiasi metoda propriilor fani. Efectiv prostii si-au investit economiile de o viata in cripto monedele lui fara nici o valoare si soc! Au pierdut toti banii laughing si sau strans mai multi andrew tate fani sa-i ceara socoteal pe modul frate mai pacalit de bani. Si raspunsul lui A.T a fost asta: bro tu nu meriti sa fii bogat că asa a hotarat Dumnezeu, Dumnezu te-a vazut ca nu esti un barbat adevarat laughing brooootal laughing singurele sfaturi bune de la fratii tate pentru barbati este sa nu mai fie simpi si sa faca sport. Dar asta stiam majoritatea dintre noi.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Pai aceştia au "bubuit" din cauza tineretului. Ma sperie faptul ca exista melodii de promovare pe ritm de manele pentru candidatii de la prezidentiale si mă sperie că acestia chiar au fost votati. Chiar asa vor oamenii să arate "oglinda" acestei țări?

| BitchInRedDress a răspuns (pentru J0B0MAT):

Daca andrew tate era femeie toti ati fi fost de acord cu ea. Ale naibii standarde duble

| J0B0MAT a răspuns (pentru BitchInRedDress):

E fascinant cum puteți scuza infracțiuni atestate penal, susținute de mai multe țări și face idoli din astfel de persoane.Și nu mă refer doar la frații Tate.Dovezile pentru voi nu mai au nici o valoare, spuneți că sunt false ori că nu contează. Tind să cred că nu doar prostia e în creștere, ci și răutatea promovată de astfel de indivizi, propagandiști.

| BitchInRedDress a răspuns (pentru Kufu95):

Faptul ca iei apararea femeilor nu înseamnă ca te vor vrea toate

| BitchInRedDress a răspuns (pentru Cinic):

Ok buna opinia ta, când un barbat isi impune standarde e misogin si sexist. Dar toti sunteti de acord cand femeile isi expun misandrismul peste tot, iar panaramele dau lectii de virtute, si video chatistele ajung in parlament. Atunci va convine.

laughing, nici nu am intenția asta, nici nu mă interesează dacă mă va vrea vreuna, dar culmea că tu ești cel care întreabă zi de zi, ce vor femeile și de ce nu se uită la tine. Păi, i-aute de ce, deja ai un redflag, că îl iei pe Tate ca exemplu, țin minte că într-o zi, la o întrebare ai spus că știi că femeile preferă tipi violenți și cu tupeu. Nu toate vor asta, eu zic că tu nu ești pregătit să ai o relație, cel puțin cu astfel de exemple gen Andrew Tate și alte personaje de genul, clar că dacă nu îți seama ce este în neregulă la ei, e clar o problemă. Eu zic o vreme să nu te mai gândești la o relație și să lucrezi la tine, că deja ai început, să iei ce este greșit.

| BitchInRedDress a răspuns (pentru Kufu95):

Il urmaresc pe andrew tate de 3 ani si mi-a schimbat viata. As fi ajuns un fraier care sa stea tot timpul dupa fundul unei femei, un lingău si un afemeiat. Noroc cu el ca mi-a deschis ochii. Voi vedeti doar partile negative si minciunile spuse despre el.

Ești de acord cu mine, că face infracțiuni, nu este în regulă? Că mai bine puneam întrebarea asta de la început.

Bro realitatea este una foarte simpla! Pe lumea asta exista femei misto si femei nasoale la fel cum exista si barbati nasoli si barbati misto.sunt de acord ca exista foarte mult misoginism si foarte multa misandrie tocmai din cauza la influienkeri precum andrew tate sau taylor swift. Culmea ironiei ca swift tipa in stanga si in dreapta despre patriarhat cand efectiv taica' su care este un milionar si cu niste relatii la nivel inalt, pur si simplu a cumparat casa de discuri la care swift a semnat pentru prima data. Practic swift a beneficiat de la 17 ani de propriul label si cei mai buni producatori si tot ea tipa ca este asuprita de patriarhat, absolut broootal laughing nu toate femeile sunt feministe extremiste cu pretentii ridicole si nu toti barbatii sunt porci misogini. Daca o femeie nu te place inseamna ca nu te place si gata. Si eu am fost refizat de multe ori ca si orice alt barbat basic, dar asta nu este vina femeilor pentru ca nu poti obliga o femeie sa se simta atrasa sexual de tine daca ea nu simte asta. Si zic atractie sexuala pentru ca asta inseamna dragoste boss. De la atractie incepe totul. Abia dupa aia intervine personalitatea si compatibilitatea. Toate fetele isi permit o masina si sa se intretina singure, nu mai sunt anii '90- 2000 sa le impresionezi cu un bmw si un salariu bun. Doar fripturistele pun botu' la astea si chiar daca poti regula o fripturista niciodata nu va fi a ta! Never. Daca te bazezi pe cazan si satut social sa atragi femei Its over for you! Femeile cauta cele mai bune gene posibile despre asta este vorba, asta le starneste, asta le inebuneste si le face sa se simta indragostite. La liceu, facultate sau munca femeile isi pierd mintile exclusiv dupa barbatii sau baietii frumosi, nu dupa aia cuminti sau cu personalitate sau cu status social. Si preferintele femeilor sunt standard nu sunt variate ca la barbati. Ai nevoie de sfanta treime FHL adica face, height, lean. Pe romaneste sa ai o fata cat mai simetrica, sa fii inalt ( minim 180) si slabut, nu rahitic ci normal. Singura diferenta dintre un barbat care are multe gacici si unul care este virgin la 30 de ani este aspectul fizic. Si asta nu inseamna ca femeile sunt superficiale este doar biologia si evolutia care isi fac treaba. De aia vezi grase sau femei mediocre care se vaita ca sunt singure si nu au si ele o relatie cu un " baiat bun". Din cauza ca ele vor cei mai atractivi baieti, dar acei baieti atractivi nu le vor pe ele. Si desigur ai putea spune ca si ele sa isi gaseasca pe unul de nivelul lor... dar aia de nivelul lor sunt invizibili pentru ele sau sunt chiar scarbite de ei. Ca asa ii spune natura : cauta cel mai bun bagaj genetic! In jocul asta proatesc numit dragoste its all about looks! Personalitatea si cazanul si jobul nu te mai pot salva pentru ca femeile isi permit sa se intretina singure. O femeie va fi mai fericita in loganul ei personal decat in bmweul unui barbat de care nu se simte atrasa fizic.

In România majoritatea femeilor inca sunt intretinute, mai ales la tara. Dar nu am inteles faza cu genetica. Un om urat sau gras inseamna ca merita sa moara singur? Fara sa aiba relatie?

| Doru51 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Chiar așa,"care e probleme la Andrew tate"? dar dacă erai o victimă a derbedeilor tate, erai abuzata, violata?

Lol ce prostie ai putut sa spui! Eu stau la tara si iti garantez ca ca 7 din 10 femei din gen Z au masini si job?! De unde ai scos-o pe asta?! laughing si alea care nu au masina sau job, nu au pentru ca nu vor, nu pentru ca nu pot. La mine la munca sunt tipe care ar putea concura lejer cu Instagram models, dar ghici ce?! Au iubiti normali! Nu bogatasi, nu bosorogi cu bani sau " smecheri". Un barbat urat are si el sansele lui sa isi gaseasca pe cineva, doar ca sanse mai mici si el trebuie sa incerce mai des si sa munceasca mai mult ca unul atractiv. Ala atractiv trebuie doar sa existe, a dat un mesaj cu cf frumoaso si gata, se produce atractia sau chiar el este cel abordat de catre femei. Ca o sa-i mearga relatia pe termen lung, asta depinde si de compatibilitate, valori comune, personalitate etc. Dar sexul si afectiunea de moment le obtine ridicol de usor. Eu ca si barbat scund si basic am avut ceva gagici la viata mea, toate tiparele posibile de la grase, inalte si pitice si tipe mult mai atractive ca mine. Nu ma intelege gresit nu am fost un casanova, nici pe departe doar incerc sa iti zic ca pentru inaltimea mea si fața mea m-am descurcat decent. Dar chestia este ca ma bagam in seama, ma dadeam la glume, foloseam vrajeala ieftina. Uneori mergea alteori eram refuzat. Eu personal ma consider un 5 din 10. Fix nota de trecere din punct de vedere fizic. Daca esti gras si te vaiti ca nu te plac femeile atunci este problema la tine. De tine depinde atractia deci trebuie sa slabesti. Nu ai nevoie de muschi ci doar sa fii normal. Desigur exista si exceptii de la regula unde femei frumoase se indragoatesc de barbati pitici si grasi si urati dar astea sunt doar glitciuri in matrix. Oricum oricat de neatractiv ai fi ca barbat si oricat de sarac ai fii trebuie sa te pui pe tine pe primul loc intodeauna nu pe femeie. O relatie barbat / femeie trebuie sa fie o relatie de simbioza nu una de gazda si de parazit. Relatia de simbioza este una unde ambii parteneri au job si pun banii la comun si ambii parteneri gatesc si spala si fac planuri ai iau decizii impreuna. O alta relatie de simbioza este atunci cand barbatul isi rasfata femeia cu orice de la tampoane la vacante si cadouri dar si femeia este house keeper adica are grija de casa si de copil si este loiala si intelegatoare. Relatia de gazda si parazit este atunci cand barbatul isi plateste femeia ca sa stea cu el. Adica el munceste aduce bani in casa si ea nu face absolut nimic si sta ca un cartof si doar consuma resurse si la schimb ofera pasarica doar. Se termina banii se va termina si relatia.

| Kufu95 a răspuns (pentru Cinic):

Lasă-l în pace, că nu ai pe cine să lămurești, va vedea mai târziu, cât de mult a greșit, că s-a luat după un asemenea om.

Trimite- mi poza sa vad cum arati

Da, sigur laughing