anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor.
Am si eu o nedumerire de natura legala/juridica, o sa incerc sa fiu cat mai scurt.
Am lucrat la o corporatie timp de 2 ani, pe acelasi proiect, avand aceeasi functie de agent servicii clienti in tot acest timp.
Dupa 2 ani am demisionat, am lucrat 9 luni in alt domeniu dupa care m-am intors la aceeasi corporatie, pe acelasi proiect pe care am lucrat deja 2 ani.
In CIM desigur ca este specificat cum ca sunt in perioada de proba 90 zile, inteleg perfect acest lucru.
Angajatorul nu a dorit sa mai trec printr-o perioada de pregatire si mi-a stabilit target urile de performanta la fel ca ale unui angajat vechi ( peste 3 luni vechime ) cu toate ca in perioada aceea de 9 luni, au existat chimbari /modificari procedurale in ceea ce priveste logarea interna a interactiunilor dar si procedurile ce trebui aplicate in cazuri intalnite zilnic.
Sunt curios daca este in regula sa am aceste target-uri stabilite in consitiile in care timp de 9 luni am fost angajat in alta companie, intr-un domeniu total diferit.
Multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, este in regula, daca sarcinile stabilite fac parte din fisa postului si daca tintele de atins sunt urmarea rezolvarii sarcinilor.
P.S. O struto-camila "targeturi", ce are tinta?

| Lucas11 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Te-a deranjat atat de mult un simplu cuvant, ca te-ai deplasat de la originea intrebarii si nu ai reusit sa intelegi situatia. Cat de sensibil sa fie un om, sa se lase "atacat" de un cuvant citit pe internet, nici macar adresat lui personal?

| Lucas11 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Ca sa te si lamuresc de ce zic ca nu ai inteleg intrebarea / situatia... Atributiile din fisa postului nu au nici o legatura cu bonusul de performanta. Cred eu, la nici un fel de loc de munca. Bonusul de performanta se obtine prin atingerea unor indici de performanta in munca, perfecti sau aproape perfecti. Pe cand atributiile din fisa postului sunt obligatorii conform CIM.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Lucas11):

Eu am inteles intrebarea, se pare ca tu n-ai stiut sa intrebi, n-ai pomenit nimic de bonusuri de performanta.
Si tintele, la fel ca performanta, sunt in legatura cu atributiile ce le ai, nimeni nu-ti va cere sa faci minuni in IT daca esti angajat ca om de serviciu.