Da, este in regula, daca sarcinile stabilite fac parte din fisa postului si daca tintele de atins sunt urmarea rezolvarii sarcinilor.
P.S. O struto-camila "targeturi", ce are tinta?
Te-a deranjat atat de mult un simplu cuvant, ca te-ai deplasat de la originea intrebarii si nu ai reusit sa intelegi situatia. Cat de sensibil sa fie un om, sa se lase "atacat" de un cuvant citit pe internet, nici macar adresat lui personal?
Ca sa te si lamuresc de ce zic ca nu ai inteleg intrebarea / situatia... Atributiile din fisa postului nu au nici o legatura cu bonusul de performanta. Cred eu, la nici un fel de loc de munca. Bonusul de performanta se obtine prin atingerea unor indici de performanta in munca, perfecti sau aproape perfecti. Pe cand atributiile din fisa postului sunt obligatorii conform CIM.
Eu am inteles intrebarea, se pare ca tu n-ai stiut sa intrebi, n-ai pomenit nimic de bonusuri de performanta.
Si tintele, la fel ca performanta, sunt in legatura cu atributiile ce le ai, nimeni nu-ti va cere sa faci minuni in IT daca esti angajat ca om de serviciu.