| BogdanNG23 a întrebat:

Salutare! Vin cu o problemă în privința asigurărilor auto la Euroins.
Și eu mă număr printre cei cu asigurare la Euroins. Din ce am înțeles guvernul a prelungit valabilitatea acestora până în decembrie, dar nu prea am înțeles dacă la toată lumea se aplica. Vreau să știu dacă și eu mă număr printre aceștia, menționez că mie îmi expira pe 15 Octombrie (2023) asigurarea. După mi se aplică și mie prelungirea? Cei care sunteți mai în domeniu poate puteți să mă lămuriți?laughing.

8 răspunsuri:
| Clau1978 a răspuns:

Pai pana cand ai asigurare achitata?

| Giovanna22 a răspuns:

Buna. In cazul tau nu. Ca era sau nu problema Euroins, tu oricum trebuia sa ti-o reinoiesti la data aia.

| Violleta2022 a răspuns:

Se aplica doar celor care aveau asiguarare platita si pentru Januarie si februarie 2024.
Tu nu poti profita de acesta "prelungire" pentru ca ai platit doar pana in 15oct. 2023 si dupa aceea iti expira.

In 11-12 octombrie va trebuii sa faci o alta asigurare, cu alta companie de asigurari fiindca data de 15 oct pica duminica si noua asigurarea se poate face inainte cu cateva zile, fiindca intra in vigoare dupa 24 de ore.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Logic că ție nu ți se aplica că îți expiră polița. Ai vrea asigurare gratis?

| BogdanNG23 explică (pentru suntserios):

Nu tati, doar am înțeles eu prost și mi s-a părut ciudat sa prelungească la toți, și am vrut sa fiu sigur. dar trebuiau să apară și cei ca tine?

| BogdanNG23 explică (pentru Violleta2022):

Am înțeles, mulțumesc frumos. Mi se parea și ciudat sa prelungească tuturor și de asta am zis sa întrebhappy. Mulțumesc încă o dată.

| BogdanNG23 explică (pentru Giovanna22):

Mulțumesc, m-am lămurit, era și ciudat sa prelungească tuturorhappy

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru BogdanNG23):

Cei ca mine care ce?
Care se mira de ce unii nu inteleg din prima ca 1+1=2?
Mna, mai suntem si din astia.