Nu prea cred ca le-ar folosi, deoarece ar putea sa dispara ca stat si popor. Nu vorbesc de arsenalul nuclear american, englez, francez si rusesc, dar Israelul are cu mult mai multe arme nucleare decat Iranul, recent am citit ca ar avea cca 200 si cred ca le-ar folosi fara ezitare, daca ar fi atacat. Numai bine!
Poate fi totusi o tactica de atac cum au fost si armele biologice in Irak.Si Iranul e cu petrolul in fapt, de ce sa n-o recunoastem?
Dupa cate se cunoaste Israel este cred cel mai tare in domeniu. Altfel de mult ar fi fost inghititi.
Eu ma bazez pe doua versete din Scriptura care sunt ca o promisiune facuta lui Israel.
Isaia 54:16 „Iata, Eu am facut pe mesterul, care sufla carbunii in foc, si face o arma dupa mestesugul lui. Dar tot Eu am facut si pe nimicitor ca s-o sfarime.
Isaia 54:17 Orice arma faurita impotriva ta va fi fara putere; si pe orice limba care se va ridica la judecata impotriva ta, o vei osandi. Aceasta este mostenirea robilor Domnului, asa este mantuirea care le vine de la Mine, zice Domnul."
S-ar putea sa fie vorba despre ceea ce este scris in Zaharia14?
Picioarele Lui vor sta în ziua aceea pe Muntele Măslinilor, care este în faţa Ierusalimului, spre răsărit; Muntele Măslinilor se va despica la mijloc, spre răsărit şi spre apus, şi se va face o vale foarte mare: jumătate din munte se va trage înapoi spre miazănoapte, iar jumătate, spre miazăzi.
sabin89 întreabă: