Nu s-a legalizat, au băgat ei panica printre oameni ca dacă nu Votează România va fi acaparata de homosexuali, ca ne vor lua copiii. Serios acum, cum sa ne ia copiii? A cui e vina ca sunt abandonați in orfelinate? Și am mai văzut o comparație jalnica intr-un ziar, cică in alte tari au fost luați copiii unor familii de către stat pentru ca era suspiciune de violenta domestică. Pai in România sunt o grămada de copii abuzați, maltratați, înfometați și statul nici nu se gândește sa ii ia.
Nu s-a votat nici o lege a Constitutiei, referendumul nu a vost validat, nefiind indeplinit cvorumul de prezenta la vot.
Nici nu s-a legalizat casatoria homosexuala si nici nu se va relua referendumul.
Nu s-a votat nicio lege a constitutiei
Nu s-a legalizat nimic
Nu se va relua nimic.
Sper ca nu ai drept de vot
Cum dracu să fie ilegală căsătoria între un bărbat şi o femeie?
Așa s-a votat nu mă întreba pe mine, eu am pus ștampila pe 'da' și nenorociții de la PSD au modificat cum au vrut ei
Încă nu am vârsta necesară. Stai liniştit dacă aveam 18 ani eram mai informat să ştiu ce votez dar acum întreb aşa să nu mor prost.
Stii care e treaba, nici eu nu sunt facut pentru matematica si din cauza ca nu sunt capabil sa o pricep, am lasat-o balta. La fel ar treubi sa faci si tu cu politica. Pentru ca asa e, suntem diferiti si avem diferite aptitudini. Si diferite lipsuri.
Glumesc toti, normal ca nu s-a legalizat nimic, pentru ca nici nu a fost vorba despre vreo legalizare.
Concret psd ne-a furat iar ca mereu in ultimi 30 ani si au legalizat gay aia nenorociti si au interzis casatori normale ca sa scape dragnea de puscarie
Eu am auzit ca in sfarsit pot avea haremul meu de virgine, dar am sunat-o pe dancila si mi-a spus ca nici ea nu a inteles intrebarea si ca nu a trecut nimic, desi totul ramane ca inainte =mergem inainte cu familia traditionala
https://www.facebook.com/....../photo.php