Fiind timp de pace nu este obligatoriu stagiul militar, acesta poate fi introdus doar in timp de razboi si nu cred ca vom avea vreun razboi in viitorul apropiat.
Dar crezi ca mai da putin cu bombe? Daca il bste ukraina va da cu bombe? Pai daca da atunci ce sens a avut sa ajutam ukrainienii ca sa murim toti?
Sigur ca ii mai bombardeaza pe ucraineni, pana va fi un invingator sau se va face pace, dar nu cu bomba nucleara.
Si n-o sa bombardeze un stat NATO, stie si Putin ca atunci este terminat.
Pai daca ukraina castiga si ajunge la el si il omiara ce mai are de pierdut? Sau nu sr ajunge acolo? Si oare Putin de ce nu a apasat bomba? O tinr macar la viata lui? Si apropo in zlelel noastre daca Tomania ar i tra in tszboi cu cineva fara nucleare bolnavii psihic nu au voie nu?
Are multe de pierdut, ar fi cel mai urat dictator din istoria de pana acum.
Bolnavii psihic nu sunt inrolati in aramata.
Stai liniștit, probabil se va anunța la știri pe toate posturile de tv și de radio, dacă se va da armata obligatorie
Pai daca am muri cu totii ce sa nai aiba de pierdut? Iar in trecut daca erai bolnav la.cap si nuvfaceai armata te puteai angaja?
Ce razboi sa avem? Ca s ar ajunge la nucleare, daca sunte in nato cine sa be atace? Iar daca ai fost bolnav psihic si dupa ai ajuns sa te dontrolezi cu medicamente tot.nu te-ar lua la razboi? Dar oricabd pot sa mai ai momebte.
Sunt sigur ca Ucraina nu va depasi granita cu Rusia, asa ca Putin npar avea de ce sa foloseasca arme nucleare.
Am mai intrebat ceva daca ai fist bolnav la cap si te ai vindecat cu nedicamente tot nu te-ar lua in razboi?
Daca esti complet sanatos, ai varsta minima si maxima pentru inrolare in armata atunci este posibil sa fii chemat.
Pai daca ai avut psihoza de ex sau tulburare ibsesiva poti la un moment dat sa mai ai vreo faza, deci?
Ti-am explicat destul de clar, de ce tot insisti aiurea?
Daca ai fi chemat la incorporare treci printr-o comisie medicala, ai actele medicale anterioare si in functie de ce se va stabili vei fi incorporat sau respins.
mountain2rings întreabă:
Rado6931 întreabă: