Daca persoana declara ca nu a cunoscut provenienta banilor, atunci politia greu poate dovedi contrariul.
Nu poate sa fie acuzata de nimci,atita timp cit al ce vinde iarba nu-i prins.
Deci hotu este negustor cinstit. Daca individu care vinde este prins si nu spune ca a dat bani si astuia,atunci cel de care tu spui,nu va fi acuzat de absolut nimic,pentru ca nu are cine si de ce sa il acuze.
Iara pui intrebari intrebatoare Stii ce mai cred? Ca intrebarile tale nu-s bine puse,nu le formulezi corect sau mai clar,poate ca tu stii ce ai vrea,dar nu gasesti frazele bune.
Asa cum este si intrebarea curenta.
Nu ai spus daca ala a fost prins,nu ai spus daca asta ce primeste bani a foist si el dat in git de ala care i-a dat bani si tot asa.
Tu lasi sa speculam noi,ori sa banuim,ceea ce nu-i bine.
Daca ai fi zis,uite ala a fost proins,l-au luat la bani marunti si a zis ca i-a dat si astuia.
Ce se intampla cu asta ce primea bani,ce acuzatii i se pot aduce?
In cazul, asta, deci daca te exprimai asa, atunci da se putea spune ca ai pus o intrebare corecta si primeai raspuns bun.
Dupa cum observi de aia se iau cei de pe aici de tine, nu stii sa te exprimi, arunci cateva fraze asa fara noima si dupa spui ca de ce se ia lumea de tine
Pe mine mă interesa să aflu doar ce pedeapsă riscă acela care a tăinuit totul și a beneficiat de bani. Pentru asta, nu erau nevoie de mai multe detalii.
Mai femeie tu ai piricepuit ceva din ce au am tastat pe aici?
Daca nimeni nu este prins,sau daca cel prins ca vinde nukl da in git pe ala caruia i-a dat bani,nu exista pedeapsa,nu exista acuzatie la adresa nimanui.
Deci sa spui ce pedeapsa,ce acuzatie,trebuie sa spui clar, a fost prins ala care vinde, la rindu lui ala a zias ca i-a dat bani si altuia, acu ai p[riceput?
Deci trebuie sa fii clara, nu sa venim noi sa ghicim, pentru ca din intrebarea ta este simplu.Nimeni nu este pedesit,nimeni nu este acuzat de nimic,pentru ca nu ai spius daca au fost prinsi,
Intreabarea ta este una teoretica,ipotetica,raspunsu corect este asta,nimeni nu pateste nimic.
Esti multumita acu,sau asa?
Pune si intreaba ceva clar,altfel se ia iar pe aici de tine careva
Nu este nevoie de detalii? Asa crezi tu,nu am zis detalii, am zis clar, deci tu nu esti clara deloc in intreberile ce le pui.
Pui intrebari ipotetice si cauti de fapt raspunsuri la intrebari reale, la intrebari clare.
Daca vrei asta atunci intreaba clar.
Nu stiu, ma faci sa cred ca esti grea de cap, sau nu stiu ce sa mai zic.
In cazul expus persoana beneficiara a unor sume de bani nu poate fi acuzata de nici o infractiune.
Citeste cu atentie prevederile si cauta sa intelegi si vei vedea ca nu se incadreaza la infractiunea de tainuire. Daca se incadra as fi fost primul care s-o indic si chiar s-o citez.
Dimpotrivă, chiar se potrivește.
Primirea( dobândirea, transformarea ori înlesnirea valorificării) unui bun (cazul de față bani), de către o persoană care, fie a cunoscut, (știe cu ce se ocupă) fie a prevăzut din împrejurările concrete, că acesta provine din săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală, chiar fără a cunoaşte natura acesteia, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.
Răspunsul tău nu are nicio legătură cu tematica întrebării.
Dacă nu știi să răspunzi, mai bine te abții decât să dai răspunsuri aiurea.
Poate numai internetul ii este prietenul de care are nevoie, de prefera sa stea pe el.
Persoana aia este platita sa taca, mai exact cumparata, si nu cred ca incalca "legea".
___oGqQ întreabă: