Din situatia expusa femeia de 44 ani se face vinovata de lipsire de libertate in mod ilegal (coautor) si omor iar cea de 28 de ani de lipsire de libertate in mod ilegal.
Se va efectua urmarirea penala si vor fi trimise in judecata.
Daca nu se stabileste situatia reala este posibil sa fie condamnate ambele pentru ambele infractiuni.
Mi-era frică. Serios, gândește-te ce ar fi fost în sufletul meu dacă aș fi deschis televizorul într-o seară la 8 și... "Știre de ultimă oră: crimă îngrozitoare. Două femei, în vârstă de 44 de ani, respectiv 28, au ucis cu sânge rece un bărbat".
Uite că personajului ăsta nu-i găsesc corespondent. O fi cel care a făcut site-ul ăla în liceu?
Cred că tu, la un moment dat, ne-ai întrebat cum ne dăm seama că o persoană minte. Era vorba de cineva care posta poze cu persoane din liceu și bănuiați o colegă. Ceva de genul.
Crima este a celei ce a apăsat pe tragăci, mai precis femeia de 44 de ani. De fapt ea a apăsat. Doar că amândouă sunt vinovate pentru crimă din moment ce l au legat, din moment ce au ajuns în punctul de a face crima. Chiar dacă în ultima clipă poate nu avea curaj sa o faca, a facut toate acele fapte rele.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Adry întreabă: